Dan Negru intervine în scandalul momentului. Ce spune despre concertul lui Jador din Timișoara: „Sunt flăcări acolo”

Data publicării:
Dan Negru, Jador, foto Instagram
Descriere foto: Dan Negru, Jador, foto Instagram

Dan Negru a avut o primă reacție după scandalul în care este implicat Jador, după ce i-a fost anulat concerul din Timișoara. 

Lumea culturală este zguduită de un nou scandal de amploare. Jador îl acuză pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, că i-a anulat concertul pe care îl avea la Filarmonica Banatului, pe motive etnice. Artistul urma să concerteze pe data de 17 mai și chiar apucase să pună în vânzare biletele, însă spectacolul a fost anulat.

Dan Negru: E scandal mare la mine acasă

Incidentul a ajuns și la urechile lui Dan Negru. Prezentatorul TV este născut în Timișoara și spune că timișorenii sunt extrem de revoltați. Invitat în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Dan Negru a rugat-o pe Teo Trandafir să-i adreseze o întrebare lui Jador.


”Teo, să îl întrebi (n. red. pe Jador), știu că l-au interzis în Timișoara, e scandal mare la mine acasă. Am văzut că toate ziarele sunt ticsite de concertul lui Jador din Timișoara, care trebuia să fie săptămâna viitoare. La mine în Timișoara sunt flăcări acolo”,  a declarat Dan Negru, la Teo Show, de la Kanal D.

Primarul Timișoarei, prima reacție după ce Jador l-a acuzat de discriminare: „Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională”

Jador, decizie RADICALĂ, după ce i s-a interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara

 

Jador a luat o decizie extremă, după ce i-a fost interzis să cânte la Filarmonica din Timișoara. Chiar dacă inițial, artistul a declarat faptul că nu va mai călca niciodată în acel oraș, acum acesta și-a anunțat fanii că va susține un concert gratuit în Timișoara și poate avea acces oricine.

„Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită.”

O să aflați ulterior locația. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram.Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale.

Nu poate nimeni să ne oprească să ne întâlnim. Mă gândesc că mă lasă măcar acest concert gratuit, probabil puțin finanțat de către mine să-l susțin pentru noi, pentru că voi mă iubiți așa cum sunt eu și vă mulțumesc pentru asta.”, a spus Jador, potrivit spynews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel