Primarul Timișoarei, prima reacție după ce Jador l-a acuzat de discriminare: „Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională”

Data publicării:
Dominic Fritz, Primarul Timișoarei, prima reacție, după ce Jador l-a acuzat de discriminare. Foto Instagram
Descriere foto: Dominic Fritz, Primarul Timișoarei, prima reacție, după ce Jador l-a acuzat de discriminare. Foto Instagram

Lumea culturală este zguduită de un nou scandal de amploare. Jador îl acuză pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei, că i-a anulat concerul pe care îl avea la Filarmonica Banatului, pe motive etnice. 

Zilele trecute, Jador a ieșit în spațiul public cu o serie de acuzații la adresa lui Dominic Fritz. Manelistul spune că avea programat un concert la „Filarmonica Banatul”, pentru apucase să pună în vânzare biletele, însă că spectacolul a fost anulat, din cauză că primarul Timișoarei nu a fost de acord. 

Jador îl acuză pe Dominic Fritz de discriminare


“În ultima vreme, m-au sunat majoritatea televiziunilor din ţară pe subiectul că Filarmonica de la Timişoara nu m-ar lăsa pe mine să cânt acolo. Mi-am dat seama… bă, manele. Primarul am înţeles că nu a fost de acord şi cu o fată Roxana care a făcut consiliu special pentru ca Jador să nu vină acolo. Ce vreau eu să spun… Oricum nu o să mai vin acolo, în oraşul Timişoara nu o să mai vreau să cânt acolo, fiindcă mi se pare că sunt nişte oameni. (...) Am făcut o facultate, domnul primar, am făcut un master, am încercat să-mi depăşesc condiţia pentru că e greu să pleci de pe câmp, cu oile şi să ajungi Jador. Sper ca oamenii din Timişoara care discriminează... nu ştiu ce discriminează oamenii ăştia pentru că nu-mi dau seama care este motivul principal, needucaţia mea, poate am părut prea negru şi îi deranjează, pentru că muzica pe care o fac nu găsiţi dezacorduri, greşeli gramaticale, ritmul vă deranjează?”, a transmis Jador, printr-un mesaj video.

 

Reacția lui Dominic Fritz 

Ulterior, primarul Timișoarei i-a răspuns lui Jador și, la rândul său, vine cu o serie de acuzații. Dominic Fritz  spune că manelistul nu avea aprobare pentru acel spectacol și că a început să vândă biletele fără să aibă un contract pentru concert.


„Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie şi directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract.

Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională, dar asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a spus primarul din Timișoara, potrivit SpyNews.

Controversă după ce Jador a fost gonit de la Filarmonica Timișoara. Comediantul Gheba, mesaj pentru Fritz: "Dacă poate aduce 1000 de oameni la spectacol, de ce nu are alte opțiuni?"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel