Dan Negru, devastat de durere după moartea lui Benone Sinulescu: „Îl știu de 25 de ani și e prima dată când îmi "dă țepă"

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru și Benone Sinulescu, foto Facebook
Descriere foto: Dan Negru și Benone Sinulescu, foto Facebook

Dan Negru era un apropiat al marelui artist, dar și un mare fan. Prezentatorul TV îl admira enorm pe Benone Sinulescu și în ultimii 25 de ani au realizat împreună mai multe emisiuni. 

Lumea muzicală este din nou în doliu. După moartea subită a lui Petricâ Mîțu Stoian, România este lovită astăzi de o nouă veste tristă: Benone Sinulescu s-a stins din viață.

Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații după moartea marelui artist: „N-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19”


Cântăreţul de muzică populară Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, s-a stins din viață în urma unor complicații pulmonare. 

Dan Negru spune că artistul îi promisese încă din vară că va filma alături de el Revelionul de la Antena 1. 

 

„Îl știu de 25 de ani și e prima data când îmi "dă țepă". 
In vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o sa fie ...
Am mii de povești cu Beni! 
O să vi le apun...
Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. 
Pentru că atunci când se termina povestea, începe LEGENDA.
Azi s-a stins Beni...”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

 

„O să-mi fie dor de verile cu el, de glumele și de poveștile noastre, i-am prezentat și Festivalul Benone Sinulescu, din Buzău, avea încredere în mine, îl susțineam pe scenă. Îl invitasem anul acesta să filmăm împreună Revelionul, îi tot reaminteam, dar mi-a dat țeapă și a plecat”, a declarat Dan Negru pentru impact.ro.

 

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul în urmă cu mai mulți ani. Cine va moșteni întreaga avere a artistului

A vrut să-l aducă în emisiunea Legendele

În urmă cu câteva luni, Benone Sinulescu a fost internat în spital timp de 14 zile, după ce a fost găsit inconștient în propria locuință.  Inițial, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. 
Artistul și-a revenit atunci, iar apropiații spuneau că se simte bine. 


Dan Negru spunea la acea vreme că își dorea foarte mult să îl inivite pe Benone Sinulescu în emisiunea sa „Legendele”, însă până să apuce să o facă, proiectul a fost anulat. 

 

Mă bucur să aflu ca Benone e bine! Recunosc, l-am mințit in ultima vreme... Trebuia sa filmez cu el pentru "Legendele" in august, dar n-am putut să-mi mai conving colegii din televiziune, deși audiențele cu legendele erau mari și costurile infime.

Așa că in vremea negocierilor care au urmat l-am mințit spunându-i că filmările cu el merg înainte. Căutam fotografii pentru "Legendele" și pregăteam poveștile despre intâlnirile lui cu Sadoveanu sau Maria Tanase.

Suntem ipocriți și campioni la parastase. Audiența tv a "Legendelor in viață" a fost de cele mai multe ori peste media știrilor. Adică, se poate și cu ei in viață. Dar știrile voiau parastas! Așa cum îi adulmecă acu' breaking -news-ul. Beni, păcălește-i. Filmăm in august cum am promis!”, a transmis de Dan Negru pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel