Dan Negru are fobie de doctor: „Nici la nevastă-mea nu mă duc”. Ce părere are despre operațiile estetice

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a recunoscut că are fobie de medici și că îi e greu să meargă până și la cabinetul soției sale, care este medic stomatolog. 

Dan Negru nu are o problemă cu ridurile, cu căderea părului și nici cu dantura. Prezentatorul Tv spune că se teme să meargă la doctor și că a refuzat până acum până și oferte gratuite de implant de păr. Mai mult, el recunoaște că amână și repararea danturii, în condițiile în care soția sa este medic stomatolog. Cât despre intervențiile estetice, acesta afirmă că nu s-a gândit până acum și că nici nu îl deranjează ridurile de expresie. 


„Nu m-am gândit. Uite, nici păr nu mai am. Mie mi-e frică să mă duc la nevastă-mea cu dinții, darămite la alți medici. Și cu implantul am primit o grămadă de oferte, primesc lunar oferte cu implant de păr. Și mă sună unii de la clinici din Turcia, nu știu de unde au numărul meu, și-mi spun că totul e gratuit, doar să facem poze… Le spun că nu, că mie mi-e frică și la nevastă-mea să mă duc să-mi scot dinții. N-am treabă cu ridurile, lasă-le că-s bune”, a declarat Dan Negru pentru Ciao. 

La capitolul vestimentație, Dan Negru are un stil conservator și spune că cea mai bună bijuterie este verigheta.

„Cea mai bună bijuterie a bărbatului cred că este verigheta. În rest, n-am inele sau chestii exagerate”, a mai spus prezentatorul Tv pentru sursa citată. 

 

Dan Negru a făcut publică o mărturisire pe care a zis-o, până acum, doar la spovedanie: E păcatul suprem, nu-i așa?

În cartea pe care a scris-o alături de preotul Vasile Ioana, numită „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, de la Editura Bookzone, vedeta Kanal D a făcut o dezvăluire pe care i-o zisese înainte doar părintelui.

„Părinte, fac acum o mărturisire, pe care am spus-o doar sub epitrahilul Sfinției Voastre. Din cauza carierei mele în televiziune, mărturisesc că n-am ratat niciun păcat, absolut niciunul – de la clevetire până la desfrânare, le-am făcut pe toate...”, a spus Dan Negru în cartea „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”.

Replica părintelui a fost: „Cum spunea cineva: „Nimic din ceea ce este omenesc nu-mi este străin!”” 

„Plecând de la viața pe care am trăit-o în toate păcatele posibile, cred că mândria este păcatul suprem al omului, nu-i așa?”, a continuat Dan Negru. Părintele Vasile Ioana a răspuns afirmativ.

„E păcatul de care nu m-am despărțit nici măcar un minut de la vârsta de 19 ani, de când am început cariera în televiziune”, a continuat Dan Negru.

Dacă vreți să descoperiți o conversație extrem de interesantă, puteți citi „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, de la Editura Bookzone. Veți găsi răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care, cu siguranță, vi le-ați pus la un moment dat.

Citește mai multe aici. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel