Dan Negru a făcut publică o mărturisire pe care a zis-o, până acum, doar la spovedanie: E păcatul suprem, nu-i așa?

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Negru
EXCLUSIV
Descriere foto: Dan Negru

Dan Negru a făcut o mărturisire considerată de unii neașteptată.

În cartea pe care a scris-o alături de preotul Vasile Ioana, numită „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, de la Editura Bookzone, vedeta Kanal D a făcut o dezvăluire pe care i-o zisese înainte doar părintelui.

„Părinte, fac acum o mărturisire, pe care am spus-o doar sub epitrahilul Sfinției Voastre. Din cauza carierei mele în televiziune, mărturisesc că n-am ratat niciun păcat, absolut niciunul – de la clevetire până la desfrânare, le-am făcut pe toate...”, a spus Dan Negru în cartea „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”.

 

Replica părintelui a fost: „Cum spunea cineva: „Nimic din ceea ce este omenesc nu-mi este străin!”” 

 

„Plecând de la viața pe care am trăit-o în toate păcatele posibile, cred că mândria este păcatul suprem al omului, nu-i așa?”, a continuat Dan Negru. Părintele Vasile Ioana a răspuns afirmativ.

 

„E păcatul de care nu m-am despărțit nici măcar un minut de la vârsta de 19 ani, de când am început cariera în televiziune”, a continuat Dan Negru.

Dacă vreți să descoperiți o conversație extrem de interesantă, puteți citi „Dialogul Speranței | Despre liniștea sufletului”, de la Editura Bookzone. Veți găsi răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care, cu siguranță, vi le-ați pus la un moment dat.

 

Ca o călătorie către adâncurile neexplorate ale sufletului, cartea parcurge șapte teme fundamentale:

 

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Credința - antidot pentru necazuri și depresie

Ce se întâmplă cu noi după această viață?

Cele 7 păcate de moarte ale sufletului

Rugăciunea inimii și postul - lumină pentru suflet

Cum ne vindecă iertarea durerea sufletului?

Banii sunt putere, dar liniștea nu se cumpără.

Subiectele sunt abordate într-un stil actual și de impact, împletind armonios două perspective asupra vieții din care se elimină aparentul antagonism și se creează o uniune și un dialog între ceea ce părea, altfel, divizat; cea a omului modern, și cea a omului cu căutări spirituale. Dialogul ni-l înfățișează pe omul modern deschis soluțiilor pe care credința i le poate oferi, iar pe credincios, foarte ancorat în realitățile actuale.

Cu alte cuvinte, acest volum îți va deschide calea către tine, te va învăța să te ierți și să-i ierți pe cei ce ți-au greșit, să te iubești și să îți prețuiești viața. Și te va ghida către centrul inimii tale, acolo unde se află Dumnezeu de fapt, acolo unde adevărul personal încearcă să se facă auzit, dar e din ce în ce mai greu să-l asculți într-o lume zgomotoasă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel