Dan Negru, fotografii rare cu familia. Cum a apărut pe coperta unei reviste, alături de soție și copii: „O dată-n zece ani facem asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Dan Negru a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale în care apare alături de soția sa Codruța și cei doi copii, Dara și Bogdan, pe coperta unei reviste. Imaginile de colecție au fost realizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Dan Negru este este unul dintre cei mai de succes și cunoscuți prezentatori din lumea televiziunii românești, însă, când vine vorba de familie este o persoană discretă. Deși nu postează prea des poze cu soția sa Codruța și cei doi copii, Dara și Bogdan, prezentatorul TV a făcut o excepție.

Cum a apărut Dan Negru pe coperta unei cunoscute reviste, alături de soție și copii: „O dată-n zece ani facem asta”

Dan Negru, în vârstă de 52 de ani, și familia sa au realizat un pictorial de colecție pentru revista VIVA!, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prezentatorul TV a publicat imaginile în care apare alături de Codruta, Dara și Bogdan, pe rețele sociale, alături de un mesaj.

Sursă foto: Facebook/Dan Negru (Sursă: Revista VIVA!)

Sursă foto: Facebook/Dan Negru (Sursă: Revista VIVA!)

Motivul pentru care apare atât de rar pe o copertă de revistă: „I-am lăsat pe copii să-și trăiască liniștiți copilăria”

„O dată-n zece ani facem o copertă de revistă. Rar, știu, dar i-am lăsat pe copii să-și trăiască liniștiți copilăria. Codruța are altă meserie, e medic stomatolog și nu e “prietenă” cu revistele. Acu’, sărbătorile din decembrie, ne-au adunat pe o copertă…'Biserica de acasă' credea Ioan Gură de Aur că e familia”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Sursă foto: Facebook/Dan Negru (Sursă: Revista VIVA!)

Nu este pentru prima dată când Dan Negru postează fotografii alături de familia sa

Nu este pentru prima oară când Dan Negru a postat pe rețelele sociale fotografi cu familia sa. În urmă cu trei luni, îndrăgitul prezentator TV a publicat o poză alături de soția sa Codruța și cei doi copii, Dara și Bogdan.

„Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copii i-am lăsat să-si trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tik Tok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale.

Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală e greu de învins! Un om blând și bun își va găsi liniștea oriunde pe când un om rău, oricâte bogății ar avea, n-o va găsi niciunde.

Pun rar poze cu ai mei...Asta e una din ele, dintr-o zi de toamnă care încă miroase a vară!”, scria Dan Negru pe Facebook.

Cum și-a cunoscut Dan Negru soția

Codruța și Dan Negru formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Într-un interviu recent pentru VIVA!, prezentatorul TV a vorbit despre prima întâlnire cu partenera sa de viață, care este medic stomatolog. 

„Ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Era studentă la Stomatologie. Mă bucur că nu face parte din lumea mea. Nu are treabă cu showbizul și, mai ales, nici nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite care se întâlnesc în familie.

Ne plac filmele americane, dar nu în măsura în care să le imităm cu cereri pompoase în căsătorie și tot decorul filmelor siropoase. Căsătoria noastră a venit de la sine, fără clișee de filme romantice. Cu liniște și bucurie, așa cum decurge și azi, după mulți ani. Nu iureșul primelor luni de relație contează, ci anii care vin după.

Am învățat asta din familie. Ai noștri, toți, au avut o singură căsătorie. Părinții mei au fost împreună 50 de ani, până la moartea tatălui, bunicii din ambele familii, socrii mei, cumnații mei, toți am avut și avem căsătorii durabile, fără divorțuri. Uitându-mă acum în familiile noastre, nu reușesc să găsesc niciun divorț. Conviețuirea în cuplu cred că se învață și din familie. Îi avem ca model pe Tom și Jerry. Se tachinează, dar nu pot să trăiască unul fără altul”, a spus Dan Negru, într-un interviu pentru Viva.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel