Dan Negru a ratat un proiect de excepție la Hollywood: „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, facebook

Dan Negru a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. 

Dan Negru a prezentat, de-a lungul timpului, unele dintre cele mai vizionate și populare show-uri de pe micile ecrane. Chiar dacă este de atât de mulți nai în televiziune și a încercat diferite formate până acum, acesta a dat lovitura cu cu cea mai recentă emisiune de pe Kanal D, semn că publicul fidel îl urmărește oriunde ar fi și orice ar prezenta. Totuși, chiar dacă se poate mândri cu foarte multe rezultate pe plan profesionale, Dan Negru are și un regret, regret ce este strâns legat chiar de bunul său prieten Florin Piersic. 

„Aveam un proiect împreună, dar nu ne-a ieșit. Am vrut să mergem la Hollywood, să mă plimb cu el prin zona aia de case unde locuiau Chaplin, Robert de Niro etc. Știi de ce nu am reușit? Pentru că nu ne lăsau să mergem prin fața proprietăților. Nu am știut că nu se poate. Ne-au ajutat niște oameni din Los Angeles, am făcut multe demersuri.

El l-a cunoscut pe Richard Burton și am vrut să ajung unde a locuit actorul cu Elizabeth Taylor, să îi fac o surpriză lui Florin. Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”, a mărturisit el pentru unica.

Citește și: Dan Negru: „Familia mea a trecut prin multe încercări, dar a ţinut-o în viaţă boaba de speranţă”

Toată lumea l-a descurajat cu noua emisiunea

Când oamenii au aflat faptul că Dan Negru vrea să părăsească complet formatul emisiunilor de divertisment și vrea să înceapă un nou drum în televiziune, prin intermediul unui show de „cuvinte”, nimeni nu i-a dat nicio șansă. Cu toate acestea, prezentatorul a demonstrat că oamenii caută, în continuare, și calitate pe micile ecrane.

„Acum un an când am plecat îmi ziceau toți: „Ești nebun cu litere. Toată lumea vrea Bia Khalifa și tu vrei să faci asta”. Eu am zis: „Hai să încercăm, că le-am făcut pe toate la viața mea!”. Știu cum e cu Mama Natură, dar vine o vreme cât totul se schimbă. Știi ce cred acum, că oamenii care vor să își ia mizerii și le iau după Youtube, din online.”, a continuat acesta, pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Dan Negru, pus la ZID de un scriitor: ”Un agramat care afirmă că ştie el cum trebuie făcută şcoala.” Prezentatorul a primit nota 2 la limba română

„Asta e jignitor pentru viața românească de televiziune”

Ceea ce e cu adevărat jignitor pentru televiziunea românească este faptul că un străin a gândit acest concept inovator de pe Kanal D, prezentat de el, care a prins atât de bine la public, consideră Dan Negru. Acesta este fericit datorită faptului că le-a demonstrat tuturor faptul că se pot face oricând cifre și cu un conținut educațional.

„Când făceam noi Mama natură sau Te pui cu blondele nu exista online-ul. Bine, aceste emisiuni nu erau atât de jos, pentru că era în spate Lazarov, care avea grijă să strunească un pic.

Nimeni nu credea că un show cu litere, cu limba română, poate să facă cifre. În România a trebuit să vină un acționariat turcesc să facă o emisiune despre limba română, asta e jignitor pentru viața românească de televiziune”, mărturisește el.

VEZI și: Dan Negru, reacție furibundă după gestul făcut de Ana Morodan: "Televiziunile mondiale au un cod de moralitate"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel