Dan Negru, părerea sinceră despre Denise Rifai, după ce a semnat cu Kanal D: „O văd în politică. E făcută pentru asta”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru și Denise Rifai, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru și Denise Rifai, captură TV

Dan Negru și-a exprimat public părerea despre Denise Rifai, după ce au devenit colegi la Kanal D.

Dan Negru a vorbit despre relația pe care o are cu colega sa de trust, Denise Rifai, moderatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D. Prezentatorul TV a fost invitatul vedetei anul trecut. Acesta a mărturisit că o apreciază foarte mult pe colega sa și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Dan Negru a ținut să precizeze faptul că mutarea lui nu a avut legătură cu emisiunea moderată de Denise Rifai. 

„Mi-a plăcut proiectul cu cele 40 de întrebări, dar nu a avut nicio legătură cu transferul meu. Însă nu-ți ascund că îi cunoșteam pe colegii de la Kanal D, pentru că sunt adversarii cei mai importanți din piața de TV de la noi datorită faptului că au știut cel mai bine să îmbine succesul la public care ne interesează pe noi cu succesul bussines-ului care îi sprijină pe ei.

E televiziunea care a îmbinat cel mai bine aceste două rețete de succes, notorietatea și profitabilitatea.”, a declarat Dan Negru pentru revista VIVA.

Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică

Dan Negru a precizat că meseria de politician i se potrivește cel mai bine colegei sale, Denise Rifai. Prezentatorul TV consideră că vedeta are toate calitățile necesare demne de această meserie și cel mai probabil va ajunge acolo în câțiva ani.

„Sincer, i-am spus și ei, o văd pe Denise în politică în anii care vin. E făcută și pentru asta. Așa cum eu nu m-aș pricepe deloc.

Îmi plac dârzenia ei și perseverența care cred că o vor defini în politică, dacă va vrea să se ducă în lumea aia.

În anii următori, vor fi multe celebrități de pe sticlă care vor intra în politică, așa cum au făcut-o Rareș Bogdan, Turcescu, Diaconescu. Sunt oameni cu verb, cu atitudine și, dacă scopurile le vor fi nobile, pot avea și succes.”, a mai spus Dan Negru pentru aceeași sursa citată mai sus.

Citește și: Dan Negru: Când simți că ruginești, pleacă. Eram răsfățat la Antenă, salariu bun, mașină de serviciu, dar... „există un dar”

Tudor Chirilă, CONFLICT cu mama sa. De la ce pornesc discuțiile aprinse dintre cei doi: „Ne-am certat de ne-au sărit capacele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel