Dan Negru: Când simți că ruginești, pleacă. Eram răsfățat la Antenă, salariu bun, mașină de serviciu, dar... „există un dar”

Data publicării:
Dan Negru, captură video Facebook
Descriere foto: Dan Negru, captură video Facebook

Dan Negru a făcut un pas extrem de curajos.

A luat-o de la capăt în televiziune cu un show total nou, la Kanal D. De ce a plecat de la Antena 1, aflați în rândurile de mai jos. 

Ce le spui oamenilor care se întreabă ce vor face de Revelion 2023? Îl vor mai petrece cu tine sau nu? Și dacă nu mai ești tu… sigur se vor uita în reluare, la Revelioanele din anii trecuți. 

„Ha, ha. N-o să scap niciodată de renumele ăsta Revelion cu Negru. Am făcut revelioane în România vreme de 23 de ani, aproape un sfert de secol. Un sfert de secol, din secolul ăsta de România, eu am țipat La mulți ani, Româniaaaaaa, și românii au apreciat asta. Fie că eram la TVR, Antenă sau Prime în Chișinău. Mai e până la iarnă. Vom vedea...”, a zis Dan Negru pentru DC News.

 

Despre venirea la Kanal D, te întreb cum a fost despărțirea de Antena 1 și venirea aici. Poate mulți nu mai au curaj să facă acest pas, după atâția ani de succes la un anumit post și se plafonează. Ce te-a motivat să pleci dintr-un loc în care ai făcut istorie?

„Când simți că ruginești, pleacă. În orice meserie ai fi. Eram răsfățat la Antenă, salariu bun, mașină de serviciu, dar profesional simțeam că bat pasul pe loc. Că ruginesc. Am rămas în relații de prietenie cu toți colegii mei, suntem împreună în aceeași breaslă, dar acum simt din nou cu fluturii ăia din stomac. Emoția, speranța. Merită să le trăiești oricând, indiferent de statut social, vârsta, brand...”, a mai spus Dan Negru pentru sursa citată.

Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

Kanal D îi provoacă pe români la cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii, „Jocul cuvintelor”! Dan Negru, charismaticul maestru de ceremonii al emisiunii, îi invită pe telespectatori să îşi exerseze mintea în cea mai frumoasă joacă, atractivă tocmai prin simplitatea ei. Nicicând nu a fost mai uşor şi mai plăcut să îţi antrenezi mintea, în compania unuia dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România.

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel