Tudor Chirilă, CONFLICT cu mama sa. De la ce pornesc discuțiile aprinse dintre cei doi: „Ne-am certat de ne-au sărit capacele”

Data actualizării: | Data publicării:
Tudor Chirilă, captură Video YouTube
Descriere foto: Tudor Chirilă, captură Video YouTube

Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care apar certurile între el și mama sa,  Iarina Demian.

Tudor Chirilă și mama sa, Iarina Demian, au o relație deschisă, însă au parte și de numeroase certuri. Actorul și mama sa lucrează împreună la spectacolul Visul america, iar de aici pleacă majoritatea conflictelor. 

Tudor Chirilă, motivele pentru care se ceartă cu mama sa

Tudor Chirilă a precizat că el și mama sa se ceartă din cauza spectacolelor pe care le au împreună, ea fiind și regizor. 

„Pentru Iarina, profesia este importantă prin ea însăși, nu pentru că este mama lui Tudor Chirilă, iar eu spun Iarina Demian și vorbesc despre ea la persoana a treia pentru a aduce în atenția publicului că este regizor acum și fosta actriță a Teatrului de Comedie. 

Eu jucam foarte exagerat, era prea caricatural, eram prea tușă îngroșată, nu eram credibil, iar eu simțeam că e bine, iar ea spuneam: «Măi nu vreau să te mint, nu e bine», iar eu ziceam:

«Dacă simt că e bine mă bazez mult pe instinct», iar ea mi-a răspuns: «Dacă e bine, atunci pot să plec acasă, de ce ai mai chemat un om aici». 

La mine dacă-mi zici pe loc nu fac, apoi mă calmez, mă răcesc și fac. N-am ratat conflicte, ne-am certat de ne-au sărit capacele”, a povestit cântărețul în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Tudor Chirilă, dezvăluiri despre copilărie 

Tudor Chirilă se descrie ca un copil obișnuit, cu activități normale, jocuri firești generației sale. Primul contact cu teatrul l-a avut la 5 ani, când mama sa l-a rugat să înlocuiască un mic actor într-o piesă. Nu se considera precoce sau talentat, și spune că abia în clasa a 12-a a realizat că are o chemare către actorie. 

„Am crescut până la zece ani pe șantierele patriei, alea erau locul nostru de joacă și am avut o copilărie urbană fericită cu o gașcă de care îmi amintesc perfect și astăzi: Laurențiu, Sam, Mădălin, Fane, Dan, Nela, Florin Motoc, Florin Sala, Liviu „Rogoz etc. Am făcut țevi cu cornete, bombe cu carbid, petarde cu minium de plumb, am jucat Castelul, Hoții și vardiștii, Frunza, am privit pe fereastră în drumurile interminabile către mare, am fost în turnee cu mama și la meciuri cu tata, am crescut fascinat de culisele Teatrului de Comedie, am fost conștient la cutremurul din 77 și mi-aduc aminte cum m-a ținut tata în brațe.

Eu nu am fost vreun copil precoce, nu eram cel mai bun la recitat poezii pe de rost, iar ai mei au fost destul de înțelepți cât să mă lase să fac ce vreau. Prima dată cred că și-a dat seama că am ceva talent chiar mama, când, exasperată că nu mă hotărăsc unde dau (eram la mijlocul clasei a XII-a), m-a scuturat și am ajuns să-i recit o poezie („Confesiune – Geo Bogza) de pe o zi pe alta. Și a considerat că merită să dau la Teatru. 


(...) Prima colaborare cu maică-mea a fost o strângere de mână. Aveam cinci ani și am înlocuit un copil în „Cercul de Cretă Caucazian, la Teatrul de Comedie. Sanda Toma și mama aveau o scenă în care-și disputau un copil. Mă trăgeau de mâini când către una, când către cealaltă. Mama nu lasă nimic nespus când e vorba despre actorie, chiar dacă o face cu mult tact. Însă principiile ei nu ar putea lăsa un actor fără feedback, mai ales dacă crede că actorul ăla poate ajunge unde își dorește ea să-l ducă. În general, în echipa noastră ideile vin mai degrabă din dialog, nu din conflicte.”, a declarat Tudor Chirilă pentru VIVA. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel