Dan Ciotoi se mută în America. De ce a luat artistul această decizie: ”Nu mă mai întorc”

Data publicării:
Dan Ciotoi, sursa instagram
Descriere foto: Dan Ciotoi, sursa instagram

Dan Ciotoi se mută din România. Artistul a dezvăluit și motivul pentru care a luat acestă decizie radicală.

Dan Ciotoi este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, care făcea furori încă din anii 90, când se afla în topurile muzicale alături de formația sa ”Generic”. Din cauza pandemiei de coronavirus, și artistul a avut de suferit din punct de vedere financiar, motiv pentru care a luat o decizie radicală.

Recent, artistul și-a luat fanii prin surprindere, după ce a anunțat că se mută din România în luna octombrie a acestui an. Dan Ciotoi a decis să plece în Statele Unite ale Americii, acolo unde fanii români îl așteaptă cu brațele deschise. Acesta a mărturisit că o să plece singur, fără soția sa, însă se va întoarce în funcție de situația epidemiologică din țară.

Dan Ciotoi a precizat că a luat această decizie de dragul carierei sale, dar speră să revină în țară de sărbători. Totodată, artistul a povestit că a luat deja cursuri pentru limba engleză.

”Cu vorbitul nu stau așa bine (nr. în engleza), stau mai bine cu scrisul. Înțeleg ceva dintr-un articol, chiar dacă e doar 50%. Plec în America, în octombrie și nu mă mai întorc până nu trece nebunia, după ce trece valul opt mă întorc. Plec să cânt acolo, românilor din America, aici nu se mai poate cânta. Dacă n-am activitate aici, acolo am. Am luat această decizie săptămâna trecută, de când am și viza, după ce activitatea mea s-a suspendat, acolo nu se vorbește de valul patru.

Merg singur acolo și soția mă așteaptă acasă. Știe că urmează să plec, mă susține, dar ea nu vrea să plece de aici. Când trece totul mă întorc, dacă nu trece, cred că mă întorc în preajma sărbătorilor. Nu mă mut definitiv că și acolo sunt și lucruri bune și lucruri rele. M-am obișnuit și cu răul și cu binele, mă adaptez”, a declarat Dan Ciotoi, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel