Dan Ciotoi a fost operat de urgență. Anunțul făcut de fiul său: „Tatăl meu este la terapie intensivă. Așteptăm să se trezească” / Video

Data publicării:
Dan Ciotoi, sursa instagram
Descriere foto: Dan Ciotoi, sursa instagram

Îndrăgitul artist Dan Ciotoi a fost operat de urgență. Anunțul a fost făcut noaptea trecută, 12 decembrie, de fiul său pe rețelele sociale.

Starea de sănătate a îndrăgitului artist Dan Ciotoi s-a agravat, astfel că acesta a ajuns pe masa de operație. Într-un videoclip postat pe pagina de Facebook, Liviu Ciotoi a transmis marți, 12 decembrie, că tatăl său se află la terapie intensivă.

„Vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență! Este la terapie intensivă. Nu știu să vă spun mai multe detalii, așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine!”, a mărturisit Liviu Ciotoi, fiul indrăgistului artist Dan Ciotoi, într-un videoclip postat pe pagina de Facebook.

Evenimentele din perioada următoare au fost anulate

Totodată, Liviu Ciotoi a mai spus că, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă tatăl său, evenimentele pe care trebuia să le onoreze împreună cu echipa sa nu vor mai avea loc în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii.

„Pot să vă spun că în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii, nu o să ne putem prezenta la niciun eveniment, nu avem cum și restul nu știu să vă spun. Să dea Dumnezeu să ieșim cu bine din problema asta! Doamne ajută!”, a mai adăugat el.

Anunțul lui Liviu Ciotoi vine după ce zilele trecute, Dan Ciotoi a ajuns la spital, unde a stat patru zile într-un spital din Tâgoviște. Artistul a fost diagnosticat de către medici cu obstrucție intestinală. Acesta preciza că, dacă starea sa de sănătate nu se îmbunătățește va fi nevoit să fie operat.

„Sunt mai bine, am venit acasă, am fost internat timp de 4 zile la Târgoviște, am ieșit pentru o perioadă, dar sunt încă sub control, o să revin la spital dacă nu merg lucrurile bine.

Am o obstrucție intestinală. Am fost curățat, după aceea am trecut la hrană lichidă, iar de azi trec la hrană solidă. Dacă rămân tot balonat și am dureri, revin la spital, sunt doctori foarte buni și la Târgoviște, au lucrat și în București, la clinici foarte mari, nu am mers undeva unde nu cunosc. Risc și o operație, în cel mai rău caz, nu este ceva ce nu se poate rezolva”, declara Dan Ciotoi, pentru playtech.ro.

Mai mult, artistul susținea că problemele de probleme de sănătate cu care se confruntă au fost declanșate de la alimentație, după ce în ultima perioadă mâncase numai produse de fast-food și ce găsea în drumul spre spectacole. 

„Eu cred că am făcut de la alimentație. Înainte, eu mâncam sănătos, ciorbe multe, dar am avut un turneu lung, România-Germania, am mâncat numai uscături, sandvișuri, ce găseam pe traseu, iar după ce m-am întors acasă m-au apucat crampele, foarte dureroase, m-au ținut pe perfuzii, m-au curățat, sunt mai bine.

Stau acasă cu copiii, cu nora, nu e problemă, ei văd de mine. De Sărbători, am programat ceva spectacole, peste o săptămână-două aflu dacă le pot onora, momentan sunt monitoriza de medici”, mai spunea Dan Ciotoi.

Citește și: Cum și-a împăcat Dan Ciotoi soția, după ce l-a prins cu amanta. Dezvăluirile artistului: "M-am adaptat situației"

Citește și: Dan Ciotoi se mută în America. De ce a luat artistul această decizie: ”Nu mă mai întorc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel