Cum și-a împăcat Dan Ciotoi soția, după ce l-a prins cu amanta. Dezvăluirile artistului: "M-am adaptat situației "

Data publicării:
Dan Ciotoi, sursa instagram
Descriere foto: Dan Ciotoi, sursa instagram

Dan Ciotoi a dezvăluit cum a reușit să o împace pe soția sa, după ce aceasta l-a prins cu amanta în fapt.

În urmă cu câțiva ani, Dan Ciotoi a trecut printr-o perioadă grea, după ce soția sa l-a prins cu amanta în fapt. Femeia care i-a fost mereu alături nu a putut să treacă peste această greșeală a artistului, astfel că a luat decizia de a se despărți de acesta. Deși, Dan Ciotoi ducea o viață la care alții doar visau și avea o carieră de succes, nu mai era fericit și regreta că a călcat strâmb.

„Banii nu-mi foloseau la nimic, nu puteam trăi doar cu bani. Atunci a fost un moment în care banii nu mai contau oricât ar fi fost de mulți” , a declart artistul la Antena Stars.

Soția i-a fost alături când s-a îmbolnăvit

La scurt timp după despărțire, Dan Ciotoi a început să se confrunte cu probleme grave de sănătate. Artistul a avut două tumori canceroase de care s-a vindecat treptat prin operație și spitalizare îndelungată. În acea perioadă, deși erau depărțiți, Liliana, soția lui, a fost alături de el.

Ulterior, cei doi s-au împăcat, iar în prezent,  au 34 de ani de căsnicie și swe bucură de toate momentele pe care le petrec împreună.

„Nu mai sunt probleme între noi. M-am adaptat situației și eu, și ea. Doar împreună ne va fi bine. (…) Este o experiență prin care treci și nu mai vrei să mai treci. Trebuie să treci printr-o lecție ca să îți bagi mințile în cap. Când nu mai ai pe cineva, atunci îți dai seama că îți lipsește și nu poți trăi fără.”, spune artistul la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel