Dan Capatos, primele declarații după ce s-a speculat că este în conflict cu Mirela Vaida: „Niciunul dintre șefii mei nu mi-a transmis ceva”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Capatos și Mirela Vaida, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Dan Capatos și Mirela Vaida, instagram/ colaj foto Spectacola

Dan Capatos a făcut primele declarații, după presupusul conflict cu Mirela Vaida. 

În ultima vreme s-a speculat că în showbiz-ul românesc a luat amploare un nou conflict, de data aceasta între Dan Capatos și Mirela Vaida. Cei doi sunt chiar colegi, făcând parte din același trust. TScandalul dintre cei doi ar fi pornit, după ce prezentatorul de la „Xtra Night Show” a făcut glume despre momentul când  o femeie a intrat în platoul „Acces Direct” și a aruncat cu un bolovan în moderatoarea emisiunii. 

Dan Capatos, primele declarații după ce s-a speculat că este în conflict cu Mirela Vaida

Potrivit informațiilor apărute, Mirela Vaida s-ar fi plâns și la șefii săi de această situație și că nu este normal ca fix colegii săi să râdă de întâmplarea care a marcat-o. 

„Eu îmi risc viața și sunt luată la mișto, mai ales de un coleg. Nu este posibil așa ceva”, ar fi spus Mirela Vaida.

Pe cealaltă parte, Dan Capatos susține că șefii nu i-au spus nimic până acum, însă nu exclude că se va întâmpla acest lucru în viitorul apropiat. 

„Orice este posibil, însă nu am auzit niciodată în toți acești ani că ar avea ceva cu mine. Niciunul dintre șefii mei nu mi-a transmis ceva legat de o posibilă plângere sau supărare. Sau poate că au considerat că nu este cazul să ia măsuri, dacă este adevărat că ar fi făcut aceasta plângere. De la acel moment, noi ne-am mai întâlnit de cel puțin trei ori la filmările promourilor pentru stație și totul a decurs absolut normal. Am vorbit, am râs, nu mi-a lăsat senzația că ar avea ceva personal cu mine. Eu o consider pe Mirela o prietenă, chiar dacă la momentul respectiv am făcut o caterincă în emisiunea mea. Este o fată inteligentă și știe că noi facem cel mai mult mișto în primul rând de noi înșine.”, a declarat Dan Capatos, pentru cancan.ro

Mirela Vaida este în continuare afectată de cele întâmplate, în urmă cu doi ani

Deși au trecut doi ani de la evenimentul traumatizant, Mirela Vaida recunoaște că este în continuare în stare de șoc și că nu va putea să își revină prea curând. Totodată, prezentatoarea TV  a mărturisit că singurul lucru pe care și-l dorește este să aibă liniște alături de familia sa. 

„Pot să spun că am început să mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care ajung acasă. Atunci când știi că ești moderator și că totul este în mâinile tale, ai acea forță și, mai ales după un astfel de șoc, am adrenalina aceea care mă ține vie, îmi dă nerv și mă face să fiu vocală. În momentul în care plec de acolo și mă schimb de haine, eu sunt doar un om. Și sunt un om extrem de vulnerabil, care de două luni trec printr-o traumă de nedescris, pe care am încercat să n-o arăt și sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită”, a declarat Mirela Vaida la Antena 3.

Citește și: Cum își educă Livia Graur fiica. Tehnicile „împrumutate” din parentingul modern: „Sunt atâtea metode și modalități prin care poți să-ți pedepsești copilul” / EXCLUSIV

Eliza Natanticu, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu vedeta și cum a reușit să se salveze: „Cosmin era lângă patul meu și îmi citea acatistul Sfântului Nectarie”

Trucuri ca machiajul să reziste, chiar și în zilele toride de vară. Mona Croitoru, make-up artist, explică: „Trebuie să ne cunoaștem tenul foarte bine”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel