Dan Capatos, la un pas de moarte. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV în aeroport: „Mi-au dat bilet de ordine”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Acasă la Măruță

Dan Capatos, cu viața pe muchie de cuțit. Totul s-a întâmplat în Italia, la aterizare. Prezentatorul a fost pe punctul să rămână paralizat. 

Dan Capatos, celebrul prezentator TV, a fost prezent în podcastul lui Cătălin Măruță unde a discutat de varii subiecte. Unul dintre lucrurile care au speriat fanii lui Capatos este despre momentul când acesta a avut un AVC serios, chiar când a aterizat cu avionul în Italia. Acesta se ducea în vizită la niște fini, iar evenimentul nu l-a luat prin surprindere pe vedeta de la Antena deoarece acesta a mai avut parte de asemenea situații. Capatos este hipertensiv de la 24 de ani, iar acest detaliu i-a format trupul pentru a face față la astfel de incidente.

La un pas de moarte

La un moment dat, Măruță l-a întrebat pe Capatos despre episodul tragic cu atacul cerebral, iar răspunsul vedetei nu a întârziat, deși, la început, Capatos s-a ferit s[ povesteasc[ despre această situație, deoarece îi era frică de inducerea senzației:

„În avion, la o aterizare, în Italia. Nu știu dacă a avut vreo legătură cu aterizarea sau....aveam 45 de ani, acum 3, 4 ani s-a întâmplat. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Puseul l-am făcut în avion, la aterizare. Nu vreau să vorbesc despre asta că mi-e puțin frică, că mi-l pot induce.”, a spus acesta.

 

Un subiect conex ar fi: A încercat să refuze propunerile de a poza dezbrăcată, dar fără succes. Andreea Antonescu: „Nu este mândria vieții mele!"

AVC pe fond de relaxare

De asemenea, deși Capatos nu este ipohondru, acestuia îi e frică să nu-și inducă senzația pe care a avut-o în evenimentul cu aterizarea evenimentului. Frica cea mai mare o constituia nesiguranța pastilelor, că trebuia să se gândească dacă își va face efectul pastila sau nu.:

„Îmi aduc aminte de spaima aia de moarte, când aștepți să vezi dacă are efect pastila de sub limbă sau are efect....La 200 și ceva puls tensiunea...Plecam într-un weekend la niște fini de-ai mei în Italia, și la aterizare am simțit. Știu cum se întâmplă, nu mai văd bine, că atunci când te  uiți în soare, se vede așa în verde, albastru. Am mai avut puseuri din astea și niciodată nu vin când ai vreo enervare sau vreun stres, ele vin pe fond de relaxare. Majoritatea puseurilor le-am făcut în weekend, sâmbăta, duminica. Zici că ești ok și te bușește. Am fost la punctul sanitar din aeroport și tot rău îmi era.”, a mai precizat vedeta.

Ceva în legătură cu subiectul este: Dan Capatos, replică dură pentru George Buhnici, după ce a fost amendat de CNCD pentru declarațiile controversate: „Acest balet absolut penibil”

Italienii i-au făcut control la inimă când, de fapt, trebuia să i se facă la cap

Capatos recunoaște că în Italia nu a avut parte de o primire la fel ca în România, că vedeta a fost nevoită să convingă cadrele de acolo că are ceva mult mai grav decât restul pacienților, având în vedere că erau cel puțin 300 de persoane înaintea sa:

„Mă așteptau finii noștri și am zis să merg la spital.  Pe drum stăteam, mă uitam pe geam , parcă îmi mai revenisem, dar nu simțeam că am telefonul în mână și m-am întors la Monica și am început să vorbesc așa, cu gura într-o parte. Am ajuns la spital, mi-au dat bilet de ordine, nu conta ce aveai, nu era niciun fel de urgență. După un sfert de oră am simțit ace în braț și mi-am revenit. L-am sunat pe domnul Băjenaru, cel mai bun neurolog al nostru, care între timp s-a curățat în pandemie, cred că una dintre cele mai mari pierderi pentru medicina noastră. I-am explicat, mi-a zis „Încearcă să nu mai vii cu avionul, încearcă să stai liniștit tot weekendul, nu mai căra nici bagajul și vino luni la investigații.” M-am întors tot cu avionul, n-am avut ce să fac, am ratat și aterizarea că au fost probleme meteo.

La spital în Italia mi-au făcut un control, dar mi-au făcut la inimă, eu aveam problema la cap, că am făcut AVC. Mi-au zis că trebuie să aștept la neurolog. Din fericire, istoricul meu de hipertensiv m-a ajutat, vasele mele sunt pregătite. pentru un om normal care ar fi avut acest puseu, da, ai fi rămas paralizat, dar eu fiind hipertensiv de la 24 de ani e ca o instalație care suportă presiune. Bunica-mea a murit de accident vascular, mama la fel, atunci m-am gândit că atunci mi se poate întâmpla asta. Adică e clar că șansele să mor de așa ceva sunt mai mari.”, a spus Dan Capatos.

Poți viziona podcastul integral aici: 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel