Florin Salam ia o pauză de la cariea muzicală: „Este mai important ca oricând”. Artistul se confruntă cu noi probleme de sănătate

Data publicării:
Florin Salam, captură YouTube
Descriere foto: Florin Salam, captură YouTube

Florin Salam și-a speriat fanii, după ce i-a anunțat că se va opri o perioadă din cântat.

Florin Salam a trecut prin mai multe încercări, în ultima vreme, când problemele de sănătate  păreau că nu-i mai dau pace. Chiar dacă, în trecut, artistul își asigura fanii de faptul că este bine, acesta a fost surprins de mai multe ori pe patul de spital, unde a încercat să se repună pe picioare. Deși acum toată lumea știa că celebrul manelist este perfect sănătos și că își onorează cu succes evenimentele din această vară, se pare că, în realitate, situația nu este atât de roz. Florin Salam și-a anunțat toți fanii de faptul că își va pune o perioadă în pauză cariera muzicală, fiind nevoit să plece de urgență într-o țară străină, pentru a beneficia de câteva servicii medicale. În rest, cântărețul rămâne rezervat și nu oferă mai multe detalii cu privire la diagnosticul cu care se confruntă.

„Vă salut, prietenii mei! Îmi salut toată familia... Am intrat să vă spun ceva foarte important pentru că sunt plecat din țara mea. Nu pot să vă zic țara unde sunt, decât că sunt plecat pentru sănătate. Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.

Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate!”, a spus Florin Salam, pe rețelele de socializare.

Citește și: Florin Salam și Dan Bursuc, scandal uriaș. Cei doi maneliști s-au amenințat în direct/ VIDEO

Ce spune Betty despre problemele de sănătate ale tatălui său

Munca și epuizarea ar fi principalii factori care i-ar fi pus capac lui Salam. Asta susține Betty, fiica sa, care mărturisește că artistul și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă, perioadă în care nu s-a bucurat de foarte multe pauze. Este bine știut că acesta este unul dintre cei mai consacrați cântăreți de muzică lăutărească de la noi din țară, evenimentele fiind pe măsura popularității, lucru care pare că i-a afectat considerabil sănătatea cântărețului.

„Tata este un om foarte muncit. El muncește de la 14 ani, a trecut prin alte situații, supărări și încercări de la Dumnezeu. El este un om puternic și a știut să treacă prin orice, din rău să facă bine. A trecut prin multe faze, muncă, oboseală, stres, toată lumea agățată de el, era normal să cedeze și să fie epuizat. Cu toate acestea, Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că este bine, lângă noi și vreau să fie întotdeauna cea mai bună variantă a lui”, a declarat Betty Salam, potrivit wowbiz

VEZI și: Florin Salam va avea propriul reality-show: „El se va ocupa de tot”. A luat decizia după ce a scăpat de problemele de sănătate

Nu-și dorește să renunțe la cariera muzicală

Tot în trecut, în momentul în care a fost internat în spital, Florin Salam punea aceste probleme de sănătate pe seama muncii. Totuși, acesta și-a asigurat fanii că nu va renunța la muzică, însă va fi mai selectiv când vine vorba de evenimentele pe care le acceptă. 

„Nu! O să cânt în continuare! Vreau mai puțini bani și mai multă viață de acum încolo.(...) Am avut o săptămână de spitalizare, am fost internat, știe toată lumea, asta e, 25 de ani de oboseală. Că arăt eu tot bine, asta e altceva. Îmi cer mii de scuze”, spunea Florin Salam, într-un live, pe Facebook, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel