„Nu suntem bineveniți”. Dan Bittman, despre problemele pe care le întâmpină trupa Holograf: „Mi-au zis că e mai bine să stăm cuminți”

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Bittman, foto Fain și Simplu
Descriere foto: Dan Bittman, foto Fain și Simplu

Dan Bittman a vorbit despre problemele cu care se confruntă trupa Holograf.

Dan Bittman a fost invitat în cel mai nou episod al poscastului „Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar. Artistul, unul dintre cei mai controversați ai momentului, fie din cauza declarațiilor pe care le-a dat în pandemie, fie din cauza vieții amoroase despre care s-a tot făcut vorbire în ultima vreme, i-a acordat lui Mihai Morar unul dintre cele mai sincere interviuri din ultima vreme.

„Holograf nu mai e difuzat pe anumite posturi din cauza poziției pe care am avut-o în timpul pandemiei. Mi s-a și confirmat. Mi-au zis că e mai bine să stăm cuminți o perioadă, probabil foarte lungă. Nu suntem bineveniți pe anumite posturi de Radio și TV”, i-a declarat Dan Bittman lui Mihai Morar.

Dan Bittman: „M-am născut liber și voi muri liber”

Dan Bittman, liderul trupei Holograf, a vorbit și despre începuturi, despre familia lui, despre dramele trăite în regimul comunist, dar și despre relația altfel pe care o are cu banii.

„Nu știu de ce, dar în viață nu m-au interesat banii foarte mult. Nu m-ai putut cumpăra niciodată astfel. Am și eu nevoie de bani, ca toată lumea, am nevoile mele, îmi place să trăiesc bine, dar banii nu i-am prețuit. Să mă facă banii pe mine, niciodată. Culmea este că nu am câștigat banii din muzică. La un moment dat am construit case, am făcut televiziune multă vreme. A existat o vreme când se câștiga foarte bine. Mi-am muncit banii și atunci când aveam nevoie de ei, mă duceam și îi făceam, nu am întins niciodată mâna. Aveam nevoie de bani, mă duceam și făceam bani. Mai ales după ce am făcut primul copil. Atunci nu aveam nici casă, nici mașină, mergeam cu taxi și stăteam cu părinții mei în Vatra Luminoasă. Nu aveam nevoie de mașini și de case atunci, a mai povestit artistul în cadrul podcast-ului.


În plus, artistul și-a declarat încă o dată libertatea, cea mai de preț comoară pe care i-a dat-o viață și de care și-a promis că va avea grijă până la final de etapă pe acest pământ. „M-am născut liber și voi muri liber”, a spus artistul. 

Citește și: "N-am niciun regret”. Dan Bittman împlinește 60 de ani. Cea mai arzătoare dorință a artistului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel