Dan Bittman împlinește 62 de ani. Daniela Simulescu a realizat astrograma artistului

Data publicării:
Dan Bittman, foto Fain și Simplu
EXCLUSIV
Descriere foto: Dan Bittman, foto Fain și Simplu

Dan Bittman împlinește vineri, 29 martie, 62 de ani. Cu această ocazie, astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma artistului.

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră, bucurându-se de un succes răsunător în industria muzicală. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a mai bine de trei decenii, artistul a reușit să să cucerească inimile publicului prin muzica sa. 

Te-ar putea interesa și: Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Dan Bittman împlinește 62 de ani. Daniela Simulescu a realizat astrograma artistului

Vineri, 29 martie, Dan Bittman împlinește frumoasa vârstă de 62 de ani. Cu această ocazie, Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a realizat astrograma artistului. Fiind născut pe 29 martie 1962, Dan Bittman este zodia Berbec. Astrologul susține că artistul este o persoană ambițioasă, competitivă, independentă, dornică să conducă și nerăbdătoare.

Totodată, Daniela Simulescu subliniază că prezența Lunii în Capricorn în astrograma lui Dan Bittman indică o nevoie puternică de stabilitate, planificare, seriozitate și responsabilitate. 

Astrologul mai notează că prezența Nodului Sud în Vărsător în astrograma lui Dan Bittman sugerează că artistul este destinat să fie nonconformist și rebel.

„Dan Bittman, cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune, s-a născut pe 29 martie 1962, în București. Din start, observăm că este un nativ Berbec. Zodia reprezintă personalitatea. Iar în acest caz avem de-a face cu o persoană ambițioasă, competitivă, independentă, dornică să conducă și nerăbdătoare. Dar, într-o astrogramă natală, mai sunt și alte elemente unice și definitorii. Cum ar fi Luna.

Poziția acestui astru în momentul nașterii arată spectrul emoțional, cum simți și cum procesezi emoțiile. Mie îmi place să îi spun că este sufletul nostru. Dan Bittman are Luna în Capricorn. Ce înseamnă asta? Că o fi el Berbec, dar nevoia lui principală este una de stabilitate, de planificare, de seriozitate și responsabilitate. Un nativ cu Soarele în Berbec și Luna în Capricorn va pune aproape întotdeauna cariera și ambițiile profesionale pe primul loc.

În același semn cu Soare, se află și Venus. Are calități artistice și un simț estetic pronunțat. Cu Mercur și Marte în Pești, acesta se poate lăuda cu inspirație cât cuprinde, viziune, intuiție, dar și capacitatea de a se adapta de fiecare dată. Mercur în Pești este responsabil și pentru talentul la scris sau cel cinematografic/fotografic. Dar ce trebuie să reținem noi din harta lui Dan Bittman este Nodul Sud în Vărsător. Am putea spune că el a venit în această viața pentru fi nonconformist, rebel și pentru a schimba regulile unui joc", a spus Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Te-ar putea interesa și: Dan Bittman era convins că va rămâne fără voce: „Le-am zis să caute pe altcineva”. Artistul și-a recăpătat-o miraculos, cu ajutorul unei pastile

Cine este Dan Bittman

Dan Bittman este un cântăreț, compozitor, actor și prezentator de televiziune. S-a născut pe 29 martie 1962, în București. Este cunoscut în special ca vocalist al trupei Holograf, una dintre cele mai de succes și longevive trupe de rock din România. Dan Bittman a fost membru fondator al trupei și a contribuit semnificativ la succesul și popularitatea acesteia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel