Damian Drăghici, nevoit să cerșeacă: "Am fost umilit de foarte multe ori". Drumul greu prin care a devenit celebru

Data publicării:
Captură video youtube/ Fiță cu Adiță
Descriere foto: Captură video youtube/ Fiță cu Adiță

Damian Drăghici a vorbit despre începutul carieri sale, când era nevoit să cerșească.

Damian Drăghici a fost invitat în cadrul podcastului de pe Youtube Fiță cu Adiță, unde a vorbit despre începutul carierei sale. Artistul a plecat de la o vârstă fragedă de acasă pentru a-și împlini visul. Până să atingă succesul de care se bucură astăzi, acesta mărturisește că a trecut prin extrem de multe încercări. Conștient de faptul că România nu putea să îi ofere pe vremea aceea ce își dorește, acesta a decis să plece în Grecia, unde a început de jos.

„Cerșeală. Cântam cu instrumentul pe la mese. Lumea spunea că «Nu cerșeai, cântai». Nu, mă duceam cu instrumentul pe la masă și mă băgam în nasul omului în timp ce mânca, ca să pot să iau bani, cu puțin tupeu Dacă ai tupeu, faci bani, dacă nu ai tupeu, stai într-o parte.”, a povestit cântărețul, în cadrul podcastului.

Artistul făcea orice era nevoia pentru a se descurca

Acesta își amintește că era un băiat extrem de descurcăreț pe vremea aceea, făcând orice era nevoie pentru supraviețuire. Mai mult, Damian Drăghici spune că atitudinea l-a ajutat, pentru că se făcea extrem de ușor plăcut de către ceilalți.

„La început cântam orice studiam eu, după care m-am prins că trebuie să cânți ce prinde la oameni. Era vorba despre supraviețuire. Aveam înăuntrul meu o ambiție și o intuiție. În câteva luni de zile au venit și alții după mine și am început să învăț greaca foarte bine. Am început să mă descurc, mă cunoșteau oamenii, intram în relații cu ei. Mă făceam plăcut, știam să fac și afaceri foarte bine. Făceam orice ca să mă descurc. Am stat un an în Grecia, după care am plecat în Olanda. După mai mult timp, am trecut a doua oară fraudulos în Grecia și am luat-o iar cu cerșeala. M-am și căsătorit în Grecia cu o grecoaică, pentru că era singura modalitate prin care puteai să trăiești acolo. ”, a completat el.

Doliu în lumea muzicii. A murit chitaristul Andrei Cristina Vlad. Anunțul a fost făcut de Mihai Mărgineanu

Damian Dragăghici, umilit în timp ce cerșea

Artistul spune că a fost extrem de grea acea experineță prin care a fost nevoit să treacă. Acesta își amintește că a fost umilit de extrem de multe ori, iar frustrarea l-a determinat chiar să-și distrugă și propriul instrument. Pentru că după conștientiza că aceea este singura sursă prin care își poate câștiga banii, artistul îl lipea repede la loc, cu ce avea la îndemână. În final, Damian Drăghici le dă și un sfat tinerilor artiști.

„Am fost umilit de foarte multe ori. Au fost momente în care am spart naiul, l-am făcut bucăți, de nervi, de frustrare. De două ori am spart naiul de supărare, după l-am lipit cu scoci. De multe ori plângeam. A fost foarte greu! Nu avem cum să înțeleg la vârsta aia pașii necesari pe care trebuia să-i urmez pentru a ajunge unde vreau, în muzică. Eu mi-am propus ceva și ăla era visul meu. Trebuie să crezi în tine, dacă vrei să reușești. Nimeni nu o să creadă în tine mai mult decât crezi tu în tine. Doi, în momentele când nu crezi în tine, trebuie să te gândești la cele în care credeai, chiar dacă sunt mai puține, pentru că acelea sunt mai importante. ”, a mai spus artistul.

Damian Drăghici, în DOLIU. Fratele artistului s-a stins din viață: Este cea mai tristă zi pentru mine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel