Damian Drăghici, în DOLIU. Fratele artistului s-a stins din viață: Este cea mai tristă zi pentru mine

Sursă foto: Damian Drăghici, captură foto/ Kanal D
Descriere foto: Sursă foto: Damian Drăghici, captură foto/ Kanal D

Damian Drăghici este îngenuncheat de durere, după ce fratele său s-a stins din viață.

Damian Drăghici trece prin momente cumplite. Julien Toma, fratele artistului, s-a stins din viață mult prea repede. Copleșit de durere, Damian Drăghici a împărtășit vestea trista cu fanii, pe rețelele de socializare. Acesta le-a mărturisit fanilor săi că este cea mai tristă zi din viața sa și nu se aștepta ca fratele său să plece dintre noi atât de devreme. Artistul nu a dezvăluit cauza care a dus la moartea fratelui său.

,,Astăzi este cea mai trista zi pentru mine… Fratele meu Julien Toma a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme si prea repede. Julica te iubesc si am sa te iubesc cat am sa traiesc. Imi este dor de tine si o sa-mi fie dor in fiecare zi.

Dumnezeu sa-ti odihnească sufletul în pace!", a scris artistul pe rețelele de socializare.

 

Damian Drăghici, boala fără leac care l-a ajutat în carieră

Damian Drăghici a dezvăluit în emisiunea moderată de Denise Rifai că suferă de o boală de care nu se poate vindeca încă din copilărie, și anume ADHD. ADHD reprezintă tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție. O persoană cu ADHD are diferențe în dezvoltarea creierului și activitatea creierului care afectează atenția, capacitatea de a sta liniștit și autocontrolul.

„Nu este evident că am ADHD? Îmi zboară mintea în continuu. Am început să cânt la țambal la 3 ani și „datorită ADHD –ului m-am lăsat după vreo șase luni de zile, m-am apucat de pian, iarăși m-am lăsat, m-am apucat de bass, iarăși m-am lăsat, de tobe, iarăși m-am lăsat.

Cred că și de nai m-aș fi lăsat dacă nu s-ar fi întâmplat un mic incident la ansamblul UTC –ului: am cântat greșit și m-au făcut băieții să mă simt prost, iar asta m-a motivat să studiez. Dar nu a fost motivația potrivită, nu a fost din dragoste, ci a fost doar ambiție', a mărturisit Damian Drăghici.

„Tot ce am făcut în viața mea am făcut datorită ADHD-ului. Nu este de fapt o boală, o tulburare de personalitate, ci înseamnă că în momentul acela nu ești acolo, nu ești prezent.

Ți-ai dori să fii în altă parte, pentru că ți-ai făcut alte filme. S-a întâmplat ceva în copilărie, o traumă… asta e explicația științifică, cu toate că nu sunt terapeut, deși mi-ar fi plăcut sau mă bate gândul', a mai declarat artistul la Kanal D.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 02 Martie 2022, 15:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience