Doliu în lumea muzicii. A murit chitaristul Andrei Cristina Vlad. Anunțul a fost făcut de Mihai Mărgineanu

Data actualizării: | Data publicării:

Doliu în lumea muzicii.

Veste tristă pentru toți fanii rock-ului. Chitaristul Andrei Cristian Vlad s-a stins din viață, vestea cumplită fiind anunțată chiar de Mihai Mărgineanu. Acesta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde își exprimă toată admirația față de regretatul artist. Mai mult, Mihai Mărgineanu spune că se va asigura ca talentul uriaș a acestuia să fie cunoscut de cât mai multă lume.

"Motanu' pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară. Chitaristul care a făcut ca rock-ul și blues-ul să intre pe aceeași ușă cu muzica noastră! Prietenii știu cine a fost și ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi.", a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook.

Chitaristul Cristian Andrei Vlad a fost umilit de stat

În urmă cu doi ani, când restricțiile impuse de pandemie începeau să intre în vigoare, regretatul artist a avut câteva probleme cu niște organe de poliție, care a vrut cu orice preț să-l amendeze pe acesta. După cum declara chiar el, acesta se confrunta și cu câteva probleme de sănătate, care l-au determinat să meargă de urgență la farmacie. Bărbatul a ieșit însă din casă înainte de ora la care intrau în vigoare restricțiile.

"De obicei, sunt unul care se abține în a prolifera invective sau vulgarități și scârboșenii pe net, mai ales la adresa autorităților. Dar azi la 21.30, când mi s-a terminat puful de astm, m-am gândit că am timp să iau altul de la farmacia non stop de peste drum până în ora 22 când intrau în vigoare restricțiile vieții. Afară, vreme frumoasă foc, de plimbare,( lapoviță și vânt). Evident, doar ce am trecut strada că uite și nino nino poliția locală., a declarat pe vremea aceea Cristian Andrei Vlad, potrivit podul.ro

Regratatul artist suferea de astm și diabet 

După cum povestea chiar el la vremea aceea, artistul avea astm, dar și diabet. Fără să stea pe gânduri, chitaritsul din Mărgineanu Band s-a îndreptat imediat spre farmacie, pentru a face rost de medicamentele necesare pentru a mai trece cu bine peste o noapte. Poliția nu l-a crezut atunci, dialogul controversat fiind făcut public chiar de el.

"-Unde mergeți?!

-La Farmacie. Am astm, diabet și oricum încă nu e 22.

-Nu vă credem. Cred că mergeți să vă luați țigări și băutură.

-De la farmacie?! Îmi iau și d alea dacă ordonați Dvs, dar nu cred că au pe stoc la farmacie. Nici măcar spirt, dar din ăla nu am prea servit până acum.

-Aaa nu, dar de la benzinărie.

-Pai până la benzinaria cea mai apropiată, fac juma de ora pe jos, dacă nu bate vântul din fata.

-Actele va rog.", povestea acesta potrivit sursei citate.

Aceasta conversație s-a încheiat cu o amendă pentru artist, care nu a avut niciun drept de contestație.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel