Delia, declarații controversate despre educația copilului ei: „Eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu...”

Data actualizării: | Data publicării:

Delia Matache lovește din nou. De data aceasta, artista a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă și despre cum ar proceda, ca părinte, în situația sensibilă legată de Moș Crăciun. 

Delia Matache a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă și despre cum și-ar educa copilul. Artista spune că nu ar vrea să-și mintă copilul și că i-ar spune din capul locului cum stă treaba cu Moș Crăciun. 


Artista spune că dacă o să devină vreodată mamă, aceasta nu vrea să-și mintă copilul și să îi spună că Moș Crăciun există, ci vrea ca micuțul să știe adevărul încă din primii ani de viață.

„Dacă e să am vreodată un copil, eu nu vreau să îl mint. Vreau să îi spun de prima dată că Moș Crăciun nu există”, a spus cântăreața, în cadrul emisiunii IUmor, de la Antena 1.

Declarațiile Deliei care au împărțit internetul în două

 

Recent, Delia a devenit principalul motiv de discuție, după ce a declarat că nu își dorește copii, pe motiv că „ne-am înmulțit deja prea mult”, astfel că ar fi timpul să ne oprim. 

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI: Delia nu vrea copii. Nici Carmen Grăbenișan: „Sunt de acord cu ea. Nu vreau să fac” https://www.spectacola.ro/delia-nu-vrea-copii-nici-carmen-grabenisan-sunt-de-acord-cu-ea-nu-vreau-sa-fac-acum_24122.html 

Cum arăta Crăciunul în copilăria Deliei

Delia Matache își amintește cu amuzament cum a devenit „vedeta” serbării de Crăciun, după ce s-a prăbușit cu pomul plin de decorațiuni, chiar lângă scena unde avea loc momentul artistic pregătit de toți copiii.


„Îmi aduc aminte de o serbare la grădiniţă pentru Crăciun. Toţi copiii am cântat în aşteptarea Moşului, dar pentru că el încă nu venise, iar eu pusesem ochii pe bomboanele din brad, am zis că am timp să fur una. Nu prea ajungeam la cea pe care voiam să o iau şi am încercat să mă caţăr, doar că am căzut cu tot cu bradul, foarte aproape de scenă. Oricum, am fost aplaudată de mică”, își amintește Delia Matache, potrivit click.ro.

 

VEZI ȘI: Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, o pune la zid pe Delia: ”Eu nu vreau femeie ca tine. Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat” https://www.spectacola.ro/cezar-ionascu-fostul-iubit-al-ozanei-barabancea-o-pune-la-zid-pe-delia-eu-nu-vreau-femeie-ca-tine-spune-i-lui-razvan-sa-fie-un-pic-mai-barbat_23796.html 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel