Delia nu vrea copii. Nici Carmen Grăbenișan: „Sunt de acord cu ea. Nu vreau să fac acum”

Data publicării:

După Delia, mai multe celebrități și-au dat cu părerea despre decizia de a avea sau nu copii, dar și despre criticile care i-au fost aduse artistei, care a spus care sunt motivele care o fac să nu-și dorească să devină mamă.

Cazul Deliei a deschis o „cutie a Pandorei”. Un subiect tabu, acela de a avea sau nu copii, este acum pe buzele tuturor. Deși majoritatea vedetelor i-au sărit în apărare artistei, au fost și unele voci care au blamat-o pentru decizia de a nu avea copii. 

O altă categorie care se remarcă în tot acest scandal, sunt vedetele care nu doar îi sar în apărare vedetei, dar se aliniază alături de ea, declarând, sus și tare, că nici ele nu-și doresc să devină părinți. Un caz este cel al vloggeritei Carmen Grăbenișan, care a declarat, recent, că nu își dorește să devină mamă și că nu este de acord cu condiționarea socială la care sunt supuse femeile. 

„Eu sunt de acord cu ea, (n.r. cu Delia Matache), într-o oarecare măsură gândesc la fel. Eu nu pot să stabilesc acum ce o să fac toată viața, nu mi-ar plăcea să zic că nu o să fac niciodată, nu vreau să fac acum.


Dar sunt de acord cu ce zice ea, adică chiar nu ar mai trebui să fie un stigmat, deși toată lumea s-a obișnuit așa și până și mie mi se pare anormal, pentru că așa am fost obișnuită în societate. Toți ne-am obișnuit cu ideea asta, că fata trebuie să facă un copil la un moment dat, mai ales dacă e căsătorită. Dacă nu face, sunt probleme.


„Nu poate să facă! Au probleme!”. Lumea nu poate să se gândească doar la faptul că nu vor acum. Nu știu pentru cât timp o să fie chestia asta, dar eu sunt de acord cu ea”, a declarat Carmen Grebenișan pentru Ego.

 

Delia Matache a dezvăluit de ce nu vrea să aibă copii

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Delia, mesaj pentru cei care au sărit în apărarea ei, după ce a spus că nu vrea copii

Deși mulți au judecat-o, au fost și persoane care au sărit în apărarea artistei. Delia a ținut să transmită un mesaj pentru cei care au fost alături de ea în această situație controversată în care se află. 

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări.'', a mărturisit Delia Matache pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel