Cum va fi vremea în weekend. Busu, prognoza meteo pentru următoarea perioadă

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Busuioc, captură video PRO TV
Descriere foto: Florin Busuioc, captură video PRO TV

Busu a spus la ce temperaturi să ne așteptăm zilele următoare.

Vremea se anunță capricioasă în zilele următoare, cu fluctuații mari de temperatură. Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Busu a făcut prognoza pentru următoarele patru zile. Dacă sâmbătă și duminică vom avea parte de o vreme caldă, cu temperaturi ce pot ajunge până la 21 de grade Celsius, luni se anunță o răcire semnificativă a vremii.

„Mâine avem temperaturi în creștere mare, față de astăzi cel puțin când am avut undeva între 9-16 grade Celsius. Mâine o să avem între 11 și 21 de grade. Normalele perioadei ar fi pe la 15-16 grade Celsius. Mai vin și ceva ploi prin Crișana, Maramureș, Transilvania. La munte va fi lapoviță, chiar ninsoare. Astăzi și mâine e cald și la munte, iar după aceea scad temperaturile binișor. Va ninge și se va depune zăpada.

Mâine avem 10-20 de grade, mai ales pe timpul zilei. În general va fi cam înnorat și va ploua în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, local în Oltenia, Moldova și izolat doar în Muntenia, în rest va fi vremea foarte caldă. În vest, în centru și în nord scand temperaturile, deci va fi o scădere de temperatură, în rest în sud, sud-est și pe partea estică vor fi temperaturi mari, mai mari decât normalul perioadei. Vor fi averse cu descărcări electrice în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia și Moldova. Duminică avem temperaturi tot foarte mari cuprinse între 10-20 de grade Celsius”, a spus Busu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: „Îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine”. Bursucu, mărturii cutremurătoare despre diagnosticul pe care Alessia, fiica sa cea mare, l-a primit din partea medicilor

Cum va fi vremea la începutul săptămânii viitoare

În ceea ce privește începutul săptămânii viitoare, Busu a avertizat că luni se anunță o scădere masivă a temperaturilor, cu maxime între 6 și 15 grade Celsius, sub normalul perioadei. Se prevăd ploi abundente în sud-est, iar la munte se anunță ninsori. Marți vom avea parte de temperaturi ceva mai ridicate. Maximele vor fi cuprinse între 10 și 16 grade Celsius.

„Luni va fi o scădere masivă de temperatură, între 6 și 15 grade, ne ducem din nou sub normalul perioadei. Ploua în sud-est, pe jumătatea sud-estică în cantități mari, poate și în alte zone, dar pe arii foarte restrânse, iar la munte ninge.

Marți încep din nou să crească temperaturile, așa că de la 6-15 grade ajungem la 10-16 grade, adică normalul acestei perioade”, a mai declarat Busu în emisiunea de pe Pro TV.

Te-ar putea interesa și: „Dacă e triunghi amoros, eu nu mă bag”. Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce tatăl fiicei sale a fost surprins în compania unei alte femei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel