„Îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine”. Bursucu, mărturii cutremurătoare despre diagnosticul pe care Alessia, fiica sa cea mare, l-a primit din partea medicilor

Data publicării:
Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a făcut mărturii cutremurătoare despre diagnosticul pe care l-a primit fiica sa, Alessia.

Bursucu, pe numele lui real Adrian Cristea, a trecut prin momente extrem de dificile în urmă cu aproape trei ani, după ce fiica lui vitregă s-a plâns că are dureri mari de stomac. Totul s-a întâmplat în 2021, înainte de Paște, când Alessia le-a spus părinților că se simte rău, însă nu și-au făcut grijă și au pus totul pe seama perioadei de adolescență.

Cu toate acestea, durerile nu încetau, motiv pentru care Bursucu și soția lui, Andreea, au sunat niște prieteni care erau medici și le-au recomandat pastile pentru stomac, însă , efectele medicamentelor au fost temporare. Ulterior, Andreea a mers cu fiica sa la spital, iar în urma analizelor, Alessia a fost diagnosticată cu pleurezie, apă la plămâni. Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, Bursucu a povestit clipele grele prin care a trecut în acea perioadă.

„Eram la București și i-am spus Andreei să meargă la spital să îi facă o analiză, o ecografie, să vedem ce este. Cert este că a ajuns la spital, medicii au încercat să-i facă o ecografie și au spus că are apă la plămâni, asta se vedea la ecografie. După au mutat-o dintr-o cameră în alta și au pregătit-o de un CT, să vadă exact câtă apă la plămâni are și despre ce este vorba. I-a crescut pulsul foarte mult, undeva la 200, iar în acel moment medicii au intrat în panică. Era o clinică privată. Au spus că nu pot să intervină și că trebuie să o mute rapid la Spitalul Județean Constanța. 

Acolo ne-au spus că e predispusă la infarct. Au spus că nu e apă la plămâni, ci că e ficatul, apoi că nu e ficatul și că e inima. Ne-au spus că trei sferturi din inimă e inflamată și că e nasol. A stat o zi și o noapte la terapie intensivă”, a mărturisit Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Secretul prin care Bursucu a slăbit 24 de kilograme fără să facă niciun efort: „Toată treaba asta durează maxim 3 minute”

„Diagnosticul de la Constanța a fost transplant de inimă”

Bursucu avea să afle că Alessia, care avea doar 16 ani, va avea nevoie de un transplant de inimă. A ales însă să păstreze informația pentru el și să nu o îngrijoreze pe Andreea. După două zile de investigații, s-a descoperit că problema era cauzată de Epstein-Barr, virusul sărutului, care i-a afectat mai multe organe, printre care plămânii, ficatul, inima și rinichii.

„Cei de la spitalul din Constanța, pentru că există o anumită procedură ca tu să pleci dintr-un spital în altul, pe urgență, cu ambulatoriu, să te aștepte la camera de gardă, trebuie să se pună un diagnostic cu care să primești toate lucrurile astea. Diagnosticul de la Constanța a fost transplant de inimă, doar că nouă nu ne-a spus nimeni că ei pun acest diagnostic să ne ajute. Atât a scris doamna doctor în termeni medicali. Eu neștiind ce înseamna am luat și eu acel diagnostic pe care mi l-a spus soția și am dat un telefon unui amic, unul dintre cei mai buni cardiologi din România. 

Eram într-o pauză de publicitate și i-am spus, iar el mi-a zis «Bursucule, stai jos?». I-am zis că nu și mi-a spus să mă așez, iar eu l-am întrebat de ce și a insistat să mă așez puțin. M-am așezat și mi-a zis «Ăsta e un diagnostic pe care îl pune un rezident, deci șansele să fie greșit sunt unul la o mie, să nu zic milion. Se numește transplant de inimă». Și acum îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine. 

Au existat două zile de investigații. Totul era afectat și inflamat în ea: plămânul, ficatul, rinichiul, inima. Căutau să vadă care e problema de fapt. M-a sunat doamna doctor și mi-a spus că a găsit și m-a întrebat dacă s-a sărutat vreodată cu cineva... Avea Epstein-Barr, virusul sărutului. Cică face ravagii. L-am sunat după pe domnul doctor Adrian Marinescu care mi-a spus să stau relaxat, că e un virus și își revine”, a mai spus Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel