Cum va arăta nunta dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan. Cei doi și-au ales deja nașii

Data publicării:

Răzvan Simion urmează ca anul viitor să pășească, din nou, în fața altarului.

Răzvan Simion și Daliana Răducan își pregătesc în cel mai mic detaliu nunta, care va avea loc anul viitor. Cei doi trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste, care este însă ferită din atenția publicului și de ochii curioșilor. Astfel, matinalul de la Antena 1 spune că încă mai oscilează cu privire la locația în care se va desfășura fericitul eveniment din viața sa. Dacă cei doi îndrăgostiți visau mai întâi la o nuntă restrânsă, pe parcurs, mai mulți prieteni și-au exprimat dorința de a participat, astfel încât și lista a devenit mai mare. Nici locația nu va fi una tradițională, întrucât aceștia iau în calcul ca nunta să se organizeze în străinătate.

 „Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare, ca la domnul Dan, ați văzut că el a făcut nuntă mare. Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară.”, a declarat Răzvan Simion, în cadrul unei emisiuni, potrivit unica.

VEZI și: Lidia Buble, detalii despre relația cu Horațiu Nicolau. Vedeta nu se mai ascunde: „Dumnezeu m-a binecuvântat”

Cine vor fi nașii cuplului

Chiar dacă toată lumea se aștepta ca un cuplu de vedete să fie cei care le vor fi părinți spirituali celor doi, Răzvan Simion spune că nașii nu fac parte din lumea mondenă. Cât despre Dani Oțil, prezentatorul vrea ca acesta să-i fie extrem de aproape în cadrul evenimentului fericit, motiv pentru care ia în considerare să-i ofere titlu de cavaler de onoare. 

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult pe Tiago, fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a mai spus prezentatorul TV.

Citește și: Cum a prins-o Mihai Bobonete pe bonă, după ce consumase câteva pahare: „Nu putea să mai vorbească”

Îi leagă extrem de multe pasiuni comune

După o relație lungă și destul de mediatizată alături de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit în scurt timp alinarea în brațele actualei sale iubite, care în curând îi va deveni și soție. Acesta spune că îl leagă extrem de multe pasiuni comune de Daliana, precum ar fi călătoriile, dar și arta cu tot ce implică ea.

“Avem pasiuni comune, pentru frumos, design de interior și pentru artă, în general. Ea a făcut și o școală în sensul acesta, la mine este la nivel de hobby. Ne bucurăm când ne facem vacanțe în locuri în care avem cu ce să ne încărcăm, ce să vizităm. Am fost în Japonia, care este cel mai mare loc de joacă al arhitecților din lumea aceasta. Ea s-a simțit ca un copil într-un magazin de dulciuri, dar și mie mi-a plăcut la nebunie. Era arhitectura viitorului pe oriunde te uitai, artă contemporană cât puteai să înghiți. Suntem în drum spre un alt loc senzațional, vara aceasta ajungem la New York, care este tot în zona aceasta. Pasiunile noastre sunt acolo, adică design, arhitectură, frumos, concerte, musical, operă, teatru. Sper să le pot face pe toate în vara aceasta. Nu este o discrepanță foarte mare. Programul este OK. Ea e mai mult pasăre de noapte, lucrează mai bine noaptea, eu nu am cum, deși aș vrea. Nu e o diferență mare. Ne unesc pasiunile, este și normal să se întâmple asta.”, a mai spus el pentru ego.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel