Lidia Buble, detalii despre relația cu Horațiu Nicolau. Vedeta nu se mai ascunde: „Dumnezeu m-a binecuvântat”

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre relația ei cu Horațiu Nicolau.

Lidia Buble trăiește una dintre cele mai interesante părți ale vieții. Artista, cunoscută în mediul online pentru comunitatea pe care și-a creat-o în jurul său, a avut încercări grele în urmă cu ceva timp, după despărțirea de Răzvan Simion. Deși a încercat să-și refacă viața de mai multe ori, nu a fost întâmpinată de succes. Până acum.

Fiind o fire foarte discretă în privința vieții personale, Lidia nu a dezvăluit prea multe informații în privința presupusului său partener, Horațiu Nicolau, despre care se vehicula cu mult timp înainte că ar fi partenerul „secret” al artistei. Multă lume spune că zvonurile ar fi ajuns realitate, în cele din urmă, mai ales după ce au fost surprinși braț la braț cu anumite ocazii.

În cadrul unui interviu, Lidia a profitat de ocazie și a avut unul dintre rarele momente în care vorbește despre Horațiu Nicolau. El este un om de afaceri în vârstă de 62 de ani, iar dacă relația lor este reală, atunci ar demonstra că „iubirea nu are vârstă”.

Toți cei care o cunosc pe vedetă ar putea spune că a fost observată o schimbare „la față” a vedetei, mai ales după ce a fost întrebată detalii în legătură cu Horațiu Nicolau. La întrebările în cauză, vedeta a răspuns:

„Lasă că știți voi, din presă. Important este că el este omul care mă face să zâmbesc în fiecare zi și care m-a împlinit pe deplin”, fapt ce sugerează că vedeta are o puternică legătură cu omul de afaceri.

„Foarte fericită, se vede, nu? Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea pe care o vezi tu acum”., a spus ea, pentru Ciao.ro


Vedeta a mai vorbit despre inelul pe care l-a primit la împlinirea vârstei de 30 de ani, „fiind primul inel serios pe care îl poartă cu plăcere”:

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este, de altfel, primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum mă împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic.”

A fost observată lipsa artistei de la TV, așa că a motivat „absența”. Cu toate acestea, ofertele și contractele nu sunt puține, ea fiind foarte căutată de televiziuni:

„La TV mai răruț că-i mai drăguț. Am primit foarte multe oferte de contract, nu pot să zic că mi-au trezit un interes aparte sau să mă împlinească într-o oarecare măsură. Și eu sunt genul de om care doar dacă simte cu sufletul face ceva și nu știu dacă, din păcate sau din fericire, pur și simplu toamna asta nu am simțit niciun proiect ca fiind potrivit pentru mine. Și am zis stau frumos pe băncuță să-mi privesc colegii”, a declarat Lidia Buble pentru ciao.ro.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel