Cum te îmbraci în 2024, pentru a fi în pas cu moda, și cum introduci culoarea anului în ținute: „Sunt mai multe trucuri” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Mariana Romanică, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Mariana Romanică, la Pastila de Frumusețe

Mariana Romanică ne-a dezvăluit care sunt cele mai noi tendințe în modă.

2024 a venit cu noi trenduri și tendințe de modă, fie că ne referim la stilul vestimentar „vedetă” al acestei perioade sau la nuanța predominantă a anului acesta. Astfel, invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, Mariana Romanică, consultant de imagine, ne-a dezvăluit cum trebuie să ne îmbrăcăm în 2024, pentru a fi în pas cu moda.

„2024 deja prezintă microtrenduri, sunt trenduri care funcționează pentru o perioadă scurtă de timp. În timp ce vorbim, aceste microtrenduri chiar se schimbă și ele sunt cumva accelerate de creatorii de conținut. Trendul cel mai mare în momentul de față este un aspect de soție a celor din mafia siciliană, ca să zicem așa, cu haine negre, dresuri negre, puțin sexy, ochelari mari și haină e blană, multe bijuterii de aur veritabile și cu valoarea sentimentală, un pic dusă în zona glamour chiar și în miezul zilei. Trendul este cumva și în ideea de sustenabilitate, de a scoate de la naftalină haina de blană a mamei, iar pe lângă asta avem și trendurile mari ale sezonului care urmează.”, a declarat Mariana Romanică, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola.

VEZI și: Adevărul despre sucurile care nu conțin zahăr. Sunt sau nu bune pentru dietă. Concluziile ultimelor studii

Culoarea „vedetă” a anului 2024

Cât despre culoarea anului 2024, este vorba despre Peach Fuzz, ne spune specialista. Mai mult, deși pare că este o nuanță destul de greu de integrat în anumite ținute, Mariana Romanică spune că există câteva mici trucuri prin care putem face asta.

„Ca în fiecare an, avem și o culoare vedetă, care acum este Peach Fuzz, o nuanță de piersică- somon, o culoare caldă și deschisă. Toată lumea e contrariată de această alegere, pentru că este o culoare care nu se potrivește atâtor tipologii cromatice, se potrivește la mai puține persoane, celor care au trăsături calde, piele deschisă, ochii verzi, ei sunt excepția.”, a continuat specialista.

VEZI și: Usturoiul, beneficii uimitoare pentru sănătate. Cristian Mărgărit: „Am și un truc, care îl face mai benefic pentru prevenția bolilor cardiovasculare” / VIDEO

Cum introducem culoarea anului în ținute

Astfel, nu este neapărat să optezi pentru o ținută completă de tip Peach Fuzz, ci este suficient să-ți accesorizezi apariția cu anumite detalii care să conțină această nuanță, ne spune specialista.

„Sunt mai multe trucuri prin care noi putem introduce această culoare în garderoba noastră, chiar dacă ni se pare că nu ni se potrivește. Este o culoare superbă, care îmbie la căldură, comunicare, însă dacă ni se pare că nu ni se potrivește această culoare, putem să o purtăm ca fustă, ca pantalon, în nuanța încălțămintei, dar și ca accesoriu, adică eșarfă, fular, pălărie, inclusiv cerceii. Dacă vrem să mergem la sigur, o putem combina cu burgundy, dar chiar și cu un roz. Va mai arăta foarte bine și cu verde, dar și cu nuanțe de cărămiziu.”, mai spune Mariana Romanică.

Citește și: Cum să măsori corect porția de mâncare, dacă nu ai un cântar. Wasim Nazer: „Asta ar fi cantitatea perfectă” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel