Cum te feresc banii de accidentele rutiere. Secret dezvăluit de numerologul Nicoleta Ghiriș

Data publicării:
bani
Descriere foto: bani

Numerologul Nicoleta Ghiriș a venit cu un secret despre bani.

Numerologul Nicoleta Ghiriș a spus că banii nu trebuie dați din mână în mână.

„Nu dați bani din mână în mână, dacă puteți. Lăsați-i jos undeva! Uite, îți dau banii ăștia, dar nu ți-i dau în mâna ta. Dacă dam bani din mână în mână atragem din partea cealaltă și bune, dar și rele. Vorbim despre energia banului. Se spune că banul este ochiul dracului”, a zis numerologul Nicoleta Ghiriș.

 

Banii vă pot feri de accidentele rutiere, a mai spus numerologul Nicoleta Ghiriș.

 

„Eu când văd într-o hartă pericol de accident, le spun oamenilor să împrumute bani sau să se împrumute, astfel încât să rămână împrumutați. Sau să aibă bani asupra lor fizic, să aibă bani la ei. De ce? Pentru că energia banilor chiar ne ajută să nu facem accident. Deci nu mă refer să ții banii în mașină, atenție, ci asupra ta, în buzunar”, a mai spus ea în cadrul podcastului “Gânduri bune cu Octavia Geamănu”.

 

Expresia „banii sunt ochii dracului" este una folosită pentru a sublinia puterea distructivă a banilor sau pentru a sugera că persoanele sunt capabile de acțiuni rele sau ambiții necontrolate atunci când vine vorba de bani.

Originea exactă a expresiei este dificil de determinat, însă există câteva teorii și speculații despre proveniența ei. Una dintre ele sugerează că expresia provine din vremurile medievale, când monedele erau gravate cu imagini religioase. Folosirea termenului „drac" ar putea fi asociată cu caracterul negativ al demonilor sau al lucrurilor rele. De asemenea, „ochii dracului" ar putea fi o referire la puterea de influență a banilor care poate corupe sau poate aduce nefericire.

În general, expresia subliniază faptul că banii pot fi o sursă de ispită sau de corupție și că uneori oamenii pot acționa în mod egoist sau rău motivându-se cu dorința de a obține mai mulți bani.

 

VEZI ȘI: Daniela Simulescu, horoscop 11 -17 martie 2024. Previziuni pentru toate semnele zodiacale:

https://www.spectacola.ro/daniela-simulescu-horoscop-11-17-martie-2024-previziuni-pentru-toate-semnele-zodiacale_37437.html

 

VEZI ȘI: Pictura care îți dă fiori. Se află într-o mănăstire la trei ore de București / foto în articol:

https://www.spectacola.ro/pictura-care-iti-da-fiori-se-afla-intr-o-manastire-la-trei-ore-de-bucuresti-foto-in-articol_37226.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel