Sebastian Țopescu vrea să revoluționeze divertismentul din România: „Putem să arătăm o media complet umană”

Sebastian Țopescu
EXCLUSIV
Descriere foto: Sebastian Țopescu

Sebastian Țopescu dorește să aducă în fața publicului divertisment fără scandal și fără bucurii exagerate. Tânărul a renunțat la viitorul din afara granițelor pentru acest proiect.

Sebastian Țopescu este unul dintre cei mai tineri realizatori de emisiune de la TVR. Acesta este un idealist și, așa cum a precizat pentru Spectacola cu ocazia unui eveniment public, Sebastian dorește să schimbe showbizul românesc. Consideră că media românească nu merită scandal și bucurie în exces, ci mai mulți oameni onești și la vedere.

O media românească fără scandal- între vis și realitate?

Unul dintre visurile tânărului realizator era să fie preot, pe lângă soldat, gunoier sau patinator artistic de performanță. Sursa acestei dorințe nu o cunoaște, de aceea se miră și el de acest vis pe care îl avea în copilărie. Cu toate acestea, el pune accent pe schimbarea României  din rădăcini, deși a avut ocazia să plece în afara granițelor.

„Visul meu când eram mic era să fiu preot, nu știu de ce, dar asta e prima pe care mi-o amintesc, și cred că părinții mei nu și-ar fi așteptat niciodată să lucrez în media României. De la 15 ani de când am plecat să lucrez în străinătate, nu credeam că am să mă mai întorc vreodată, dar când s-a ivit un proiect așa frumos și o oportunitate de a aduce umanitate în media țării în care m-am născut am zis „hai să facem, hai să arătăm poveștile oamenilor și hai să arătăm că putem să arătăm o media complet umană”. nu trebuie să existe scandal, nu trebuie să existe prea multă bucurie, ci doar cum e omul în sine. Mă bucur că, simt eu, am reușit să fac asta din primul sezon și sper că, în viitoarele sezoane, să fie și mai uman, și mai aproape de oameni.”, ne-a spus tânărul.

A descoperit umanitatea

De asemenea, realizatorul de la TVR transmite că a cunoscut experiențe de viață inedite prin prisma invitaților pe care i-a avut în cadrul emisiunii sale. De aceea, esența pe care o caută pare, cel puțin, că îi aduce succesul mult căutat.

„Descopăr ce mi-am dorit să descopăr, de fapt, care este umanitatea din spatele fiecărui om, pentru că, asta am spus-o de foarte mute ori, circumstanțele, adică lucrurile prin care noi trecem sunt niște lucruri circumstanțiale. Esența pe care ne-o dorim noi este umanitatea și să vedem un om care își trăiește visul pentru prima dată, cu greutăți, cu lucrurile ușoare, cu tot ce implică trăirea unui vis. Eu personal, am învățat lucrul ăsta, în viață este important să iei totul cu o doză de umor și să continui să visezi mare pentru că din visurile noastre se face viitorul.”, ne-a spus, în exclusivitate, Sebastian Țopescu.

Vezi și: Fiul lui Cristian Țopescu, mândru de rădăcinile sale: „Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut” / VIDEO

Vezi și: Fiul lui Cristian Țopescu i-a îndeplinit cel mai mare vis. Chef Patrizia Paglieri și-a dorit toată viața să facă asta

Vezi și: Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Vezi și: Fiul lui Cristian Țopescu are o emisiune cu vedete la TVR1: „Vis sau realitate”, cu Sebastian Felix Ţopescu

Puteți viziona interviul integral aici: Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 15 iun 2023, 14:09 | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience