Fiul lui Cristian Țopescu, mândru de rădăcinile sale: „Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sebastian Țopescu, foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sebastian Țopescu, foto Instagram

Sebastian Țopescu ascunde câteva dintre cele mai înțelepte mentalități, având în vedere că are doar 24 de ani. Realizatorul TVR ne-a vorbit, în exclusivitate, despre cum vrea să aducă umanitatea în showbizul românesc.

Sebastian Țopescu, fiul marelui comentator sportiv Cristian Țopescu, a oferit un interviu, cu ocazia unui eveniment monden, echipei Spectacola. Tânărul neconformist care a lansat una dintre cele mai recente emisiuni de la TVR „Vis sau realitate”, a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale. După ce a trecut cu greu peste decesul părintelui său, tânărul s-a reinventat și a început să apară mai des pe scena publică. Astfel, Sebastian Țopescu a discutat cu noi despre ce dorește să aducă pe scena mondenă din România.

 

VIDEO: 

Vrea umanitate

Tânărul realizator vrea de la invitații săi umanitatea. Vrea să arate țării un om, cu bune și cu rele, care își trăiește visul. Doza de umor este obligatorie pentru tânărul adult, iar acesta îndeamnă la a se visa mare.

„Descopăr ce mi-am dorit să descopăr, de fapt, care este umanitatea din spatele fiecărui om, pentru că, asta am spus-o de foarte mute ori, circumstanțele, adică lucrurile prin care noi trecem sunt niște lucruri circumstanțiale. Esența pe care ne-o dorim noi este umanitatea și să vedem un om care își trăiește visul pentru prima dată, cu greutăți, cu lucrurile ușoare, cu tot ce implică trăirea unui vis. Eu personal, am învățat lucrul ăsta, în viață este important să iei totul cu o doză de umor și să continui să visezi mare pentru că din visurile noastre se face viitorul.”, ne-a spus, în exclusivitate, Sebastian Țopescu.

Se consideră norocos

În ceea ce privește trecutul său, tânărul realizator, Sebastian Țopecu, a trecut prin trauma pierderii unui părinte la o vârstă destul de fragedă. Atunci când s-a decis asupra emisiunii de la TVR, el a constat mai multe aspecte.

„Sunt foarte norocos cu familia în care m-am născut, de la care am învăţat foarte multe, în special despre lumea televiziunii, iar asta m-a ajutat să mă dezvolt şi să ajung în punctul în care sunt astăzi. Acum un an nu m-aş fi gândit că voi lucra în televiziune, totuşi sunt incredibil de fericit că am hotărât să-mi asum acest risc şi această provocare nouă. Mă simt ’ca peştele în apă’ – este cel mai bun mod în care aş putea descrie această experienţă”, mărturiseşte Sebastian.

Inspirațional

Sebastian este uimit de experiențele pe care le relevă din timpul petrecerii timpului cu invitații săi.

„Este un sentiment cu totul inedit. Să poţi să trăieşti această experienţă alături de o persoană care – chiar şi pentru doar 24 de ore – îşi îndeplineşte un vis netrăit este greu de explicat... Primele cuvinte care îmi vin în minte ar fi: înduioşător şi inspiraţional. Nu vreau să spun mai multe din perspectiva mea subiectivă, aş vrea ca fiecare telespectator de acasă să tragă propria lui concluzie”, spune el.

 

Vezi și: Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Vezi și: Fiul lui Cristian Țopescu are o emisiune cu vedete la TVR1: „Vis sau realitate”, cu Sebastian Felix Ţopescu

Vezi și: Fiul lui Cristian Țopescu i-a îndeplinit cel mai mare vis. Chef Patrizia Paglieri și-a dorit toată viața să facă asta

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel