Viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit. Andreea Berecleanu, detalii neștiute despre prietenia cu regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Data actualizării: | Data publicării:

„Destine ca-n filme”: viaţa tulburătoare a lui Cristian Ţopescu, prin ochii celor care l-au iubit

În ediţia „In memoriam Cristian Ţopescu” veţi urmări secvențe din singurul interviu pe care Cristina Țopescu l-a luat tatălui ei, dar și dezvăluiri despre relaţia lor, de la cea mai bună prietena a Cristinei, Andreea Berecleanu şi de la fiul marelui comentator, Basty Topescu.

Iuliana Marciuc dă startul unui nou sezon al emisiunii „Destine ca-n filme” cu o ediţie emoţionantă pentru iubitorii televiziunii, dar şi ai sportului românesc: „In memoriam CRISTIAN ŢOPESCU”.


Aşa cum ne-am obişnuit, la TVR 2 în fiecare marți, de la ora 21:00, avem întâlnire cu eroii "Destinelor”, oameni care au fost puşi în faţa unor alegeri dificile şi au trăit experienţe incredibile, dar au perseverat şi au reuşit.
Pe 28 martie, Iuliana Marciuc aduce în faţa telespectatorilor un destin aparte. Comentator sportiv şi brand deopotrivă al TVR şi al sportului românesc, Cristian Ţopescu ar fi împlinit 86 de ani, pe 26 martie.

Ediţia „In Memoriam Cristian Ţopescu” debutează în celebrul „Studiou 4”, binecunoscut din momentele de foc ale Revoluţiei Române. Astăzi, studioul îi poartă numele, „Cristian Ţopescu”, unul dintre marii teleaşti, un profesionist cu majuscule, nume celebru în TVR în urma transmisiiunilor în direct de la multe dintre performanţele senzaţionale ale sportivilor români.



„În cei 40 de ani în care a lucrat în Televiziunea Română, Cristian Ţopescu a devenit o instituţie în sine, lăsând sportul de performanţă (a fost campion naţional la călărie, ca şi tatăl său – Felix Ţopescu) pentru adevărata-i şi unica viaţă şi vocaţie, aceea de comentator sportiv.  O carieră şi un destin… ca-n filme”, spune Iuliana Marciuc.

În Arhiva Multimedia TVR există numeroase înregistrări cu personalităţi care vorbesc despre Cristian Ţopescu la superlativ iar câteva au fost selectate în această ediţie. Şi tot acum, telespectatorii TVR 2 vor urmări poveşti, povestiri, amintiri alături de personalităţi care l-au cunoscut, l-au apreciat şi au oferit cu drag interviuri gazdei „Destinelor”, Iuliana Marciuc. Printre aceştia, Mihai Covaliu (preşedinte C.O.S.R.), colegii comentatori din TVR Alina Alexoi şi Ionel Stoica, dar şi fiul cel mai mic, Sebastian Ţopescu şi el acum vedetă a Televiziunii Române. Invitată specială a „Destinelor ca-n filme” este Andreea Berecleanu, într-un necesar moment In memoriam Cristina Ţopescu.



„86 de ani ar fi împlinit mentorul meu pe 26 martie. Din respect și cu mare dor și dragoste ne-am gândit ca prima ediție din acest sezon a emisiunii "Destine ca-n filme" să-i fie dedicată . Il vom revedea prin intermediul acestei bogății extraordinare care este Arhiva Televiziunii Române povestind despre el și despre destinul său. Şi pentru că destinul celor doi jurnalisti, tată şi fiică, se împletesc, în aceeași ediţie vor fi secvențe din singurul interviu pe care Cristina Țopescu l-a luat tatălui ei, dar și dezvăluiri despre relaţia lor, de la cea mai bună prietena a Cristinei, Andreea Berecleanu si de la fiul marelui comentator, Basty Topescu”, spune Iuliana Marciuc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel