Cum și-a revenit Andreea Antonescu în formă, după a doua naștere: „A fost mult mai ușor de data asta” VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Antonescu, Instagram

Andreea Antonescu ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre diferențele dintre cele două experiențe materne prin care a trecut.

Andreea Antonescu se bucură din plin de viața de mamă, rol care pare că-i vine de minune. Vedeta a adus de curând pe lume a doua fetiță, pe Victorie, pe care o are alături de jurnalistul Victor Vrînceanu. Am întâlnit-o pe vedetă în cadrul unui eveniment monden, unde aceasta ne-a vorbit despre diferențele dintre cele două experiențe materne, care au fost extrem de mari, spune ea.

Youtube video image

„Prima experiență maternă, față de prima, a fost total diferită. Două sarcini, aceeași mamă, dar total diferite. Nu mă așteptam, mă așteptam ca la 40 de ani să fie mult mai greu, din contră, a fost mult mai ușor. Acum realizez și îi cred pe cei care îmi spuneau că la al doilea copil viața va fi mai ușor, realizez că mi-au spus adevărul, pentru că, într-adevăr, e mult mai ușor de data asta. Profit la maximum de fiecare minut petrecut alături de ea și nu mai sunt la fel de stresată precum eram la Sienna, pentru că știu să fac absolut orice ține de fetiță.”, a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Citește și: Andreea Antonescu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez: „Sunt foarte tipicară și perfecționistă și totul trebuie să fie pregătit în ultim detaliu”/ VIDEO

Cea mai mare provocare din viața de mamă

Când vine vorba de cea mai mare provocare din viața de mamă, Andreea Antonescu spune că acest titlu este, în sine, o provocare. Vedeta spune că și-a dorit extrem de mult să aibă copii, chiar dacă acest lucru necesită sacrificii și nopți nedormite. 

„Însăși ideea în sine că ești mamă este cea mai mare provocare, pentru că pe de altă parte, este cel mai important și frumos lucru care i se poate întâmpla unei femei, cele mai mari satisfacții de aici ți le iei, însă, pe cât e de frumos, pe atât e de solicitant. Trebuie să fii focusat 100%.”, a mai spus ea.

Reporter: Ai avut nopți nedormite?

Andreea Antonescu: Nu se văd cearcănele mele? Am folosit produse atât de bune? Dacă da, mulțumesc. Da, bineînțeles că sunt și nopți nedormite, cu atât mai mult cu cât eu în momentul acesta, de câteva zile, m-am întors din State, și sunt cu fusul orar pe invers, mi-e foarte greu să mă acomodez, dar vor veni și nopțile acelea în care voi putea să dorm.

VEZI și: Moment emoționant pentru Andreea Antonescu: „La jumătate de oră după ce am născut. Tensiunea mi-a crescut la 18”. Cum a reușit fiica cea mare a vedetei să o surprindă

Cum și-a revenit în formă după naștere

Chiar dacă a dat naștere celei de-a doua fetițe în urmă cu câteva luni, Andreea Antonescu arată impecabil. Pe corpul vedetei nici nu încape vorba de kilograme în plus, iar secretul siluetei este datorat norocului, spune ea.

„Îți spun sincer că mi-ar fi plăcut ca acum am să vin în fața ta și să spun că am un stil de viață sănătos și că am mers regulat la sală și am făcut tot felul de tratamente corporale, nu.. a fost pur noroc de data asta. Nu-mi dau seama cum, așa a fost noroc. Nu asta e genă, dar la Sienna la 29 de ani, am lua 21 de kilograme, iar la bebelină am luat 9 kilograme și jumătate la 40 de ani, așa că da, am avut noroc.”, ne-a mai dezvăluit artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel