Cum și-a început Alina Sorescu cariera în muzică și televiziune. Generații de copii i-au trecut prin mână: „Am dorit să transmit mai departe ce am învățat eu” /EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Alina Sorescu ne-a dezvăluit parcursul său profesional, dar și ce presupune activitatea cu copiii.

Alina Sorescu este o celebră artistă în domeniul muzicii, dar și o pedagoagă foarte apreciată. Ea educă generații de copii în cadrul atelierului său de muzică, fiind foarte inspirată de cunoscutul compozitor Ion luchian Mihalea. Artista este mândră că a putut fi sub tutela acestuia,exprimându-și, în cele din urmă, recunoștința.

Youtube video image

Vezi și: Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre tatăl său. Ce rol a avut în cariera sa: „Și-a îndrumat copilul către talentul sau pe care i l-a remarcat”

În cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță-Toader, artista a detaliat începutul parcursului său din lumea artistică.

Talentul i-a fost remarcat încă din perioada copilăriei, iar părinții au susținut-o în parcursul său, în cele din urmă ajungând elevă a celebrului Ion luchian Mihalea:

„Ion luchian Mihalea, cei care ne urmăresc poate își amitnesc de acest mare artist cu un destin tragic, dar cu o carieră impresionantă și cu un șarm aparte. E un artist cum nu cred că se va mai naște curând. Sunt foarte mândră că am avut ocazia să îl am ca prim mentor pe Ion Luchian Mihalea. Părinții mei au observat că am talent. Ei m-au dus la cursurile lui. Am fost cea mai mică membră a grupului Minisong”, a spus Alina, în exclusivitate pentru Spectacola.

Alina a avut un parcurs natural în ceea ce privește cariera artistică, fiind remarcată de la o vârstă destul de mică. Având primul album lansat la doar zece ani, artista a reușit, ulterior, să colaboreze cu Televiziunea Națională:

„Începusem să cânt singură, începusem să merg la concursuri, la turnee, să particip la emisiuni dedicate copiilor, deoarece era o perioadă când erau la modă. Am lansat primul album la zece ani, semnat „Voi fi o stea”. Ulterior, începusem să colaborez cu TVR.”, a mai precizat ea.

Fiind foarte apreciată la televizor, dar și pe scenă, Alina Sorescu a realizat în cadrul emisiunilor pe care le prezenta că lucrul cu copiii este ceea ce trebuie, o preocupare pe care mulți nu ar accepta-o din cauza lipsei răbdării:

„Am ajuns să prezint foarte mule emisiuni dedicate copiilor. Mi-am dat seama că îmi place foarte mult această lume a scenei, în care am și rămas, și am dorit să transmit și mai departe ce am învățat eu.” 

Pentru Alina Sorescu, răbdarea ar fi una dintre cele mai importante calități ale unei persoane care se dedică educării copiilor. Prin puterea exemplului, Alina Sorescu reușește să educe clase întregi de copii talentați:

„Lucrul cu copiii presupune o răbdare înnăscută, dar care trebuie să fie și antrenată. Mi-am descoperit calitatea de a fi plăcută de cei mici. Când am decis să merg pe acest drum, m-am dus să mă și perfecționez, am urmat cursuri de psiho-pedagogie. Așa am pornit.”, a încheiat Alina Sorescu, pentru Spectacola.

De asemenea, artista este și mama a două fetițe minunate, iar în ciuda perioadei dificile de care are parte, ea reușește să se facă auzită tot mai mult pe scena publică din România.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel