Mirela Vaida, prima reacție după ce Emily Burghelea a numit-o „falsă și duplicitară”

Emily Burghelea, Mirela Vaida, foto Instagram
Descriere foto: Emily Burghelea, Mirela Vaida, foto Instagram

Mirela Vaida a avut o primă reacție, după ce Emily Burghelea, fosta ei colegă de la Acces Direct, a numit-o „falsă și duplicitară”.

 

Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a fost supusă testului cu sosurile iuți. Vedeta a avut de ales între a răspunde unor întrebări incomode sau a mânca din sosurile iuți. 

La una dintre întrebări, Emily Burghelea și-a caracterizat, cu nonșalanță, fosta colegă de la Antena 1. Este vorba chiar de Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, despre care Emily dezvăluie că nu are o părere prea bună. 

"E falsă, e duplicitară și vorbește cam mult. Eu sper să nu se supere pe mine. Duplicitar poate să fie o calitate, nu? Dar în general nu prea e”, a declarat Emily Burghelea, în emisiunea de la PRO TV.

Care este numele real al lui Emily Burghelea: „Dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul”


Reacția Mirelei Vaida


Deși au lucrat împreună o bună perioadă de timp, Mirela Vaida afirmă că nu știe cine este Emily Burghelea, astfel că a refuzat să comenteze declarația acesteia. 

„Nu știu cine e. Pentru mine nu e un subiect”, a fost reacția Mirelei Vaida, pentru FANATIK.


Mirela Vaida și Emily Burghelea au fost colege la Antena 1

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct, în lacrimi, explicând că nu mai poate fi părtașă la scenariul Vulpița și Viorel, pe care emisiunea îl promova masiv. Mai mult, vedeta a dezvăluit că Vulpița era victima violenței domestice iar ea nu putea tolera și să fie martoră la un astfel de comportament. 

Imediat după ce și-a dat demisia, în direct, Emily Burghelea a realizat un vlog, pe YouTube, în care și-a explicat gestul.

Într-un vlog postat pe contul său de Youtube imediat după terminarea emisiunii Acces Direct, Emily Burghelea explică de ce anume a recurs la acest gest. De asemenea, vedeta scoate în evidență faptul că povestea cu Vulpița și Viorel este o regie pe care a mușamalizat-o, personal, prea mult timp.

„Bună, tuturor. Eu sunt Emiliana, iar azi mi-am dat demisia de la Acces Direct. Știu că mulți dintre voi mi-au spus de-a lungul timpului că nu este bine să fac parte din acest format, dar din momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din acest format. 

Da, ați avut dreptate. Azi s-a depășit cu mult limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt cu mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e vorba de Vulpița, de X sau de Y, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare, nu am putut. Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că eu nu am făcut chestia asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo și cu care m-am înțeles foarte bine, până astăzi, când m-au pus să fac ceva ce nu am putut să fac. 

Nu pot să tac atunci când cineva vine la mine și se plânge și îmi spune că sunt singura scăpare, singura soluție, singura persoană care poate să o ajute, căci restul se fac că plouă. Nu e ca și cum a plecat regina Elisabeta de la Palatul Buckingham. Nu vreau să intru în detalii acum, am o mulțime de stări în momentul ăsta. Nu vreau să fiu nevoită să spun mai mult, pentru că e nasol” a spus Emily Burghelea, în vlog.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 iul 2022, 18:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience