Atacatoarea Mirelei Vaida a fost condamnată. Ce sentință a primit din partea judecătorilor

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acces Direct
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida și-a primit sentința din partea judecătorilor. Femeia a fost condamnată. 

În urmă cu un an de zile, Mirela Vaida a fost atacată în direct, de o femeie dezbrăcată, care s-a năpustit cu un bolovan asupra ei. Atât vedeta, cât și telespectatorii au fost șocați, pentru că nu înțelegeau situația, dar nici cine era femeia care voia să îi facă rău acesteia. Și asta nu a fost tot”

În urmă cu câteva săptămâni, în timp ce era în direct pe Antena Stars, unde dezbătea subiectele zilei, aceasta a primit imagini cu mașina sa, care era distrusă. Mirela Vaida a aflat, la scurt timp, faptul că cea care a atacat-o în direct, anul trecut, a aruncat acum tot cu bolovanul în parbrizul autoturismului, pe care l-a distrus complet.

Atacatoarea Mirelei Vaida a fost condamnată

În urma faptelor sale, judecătorii au luat și o decizie. Aceștia au decis să o condamne pe femeia  bolnavă psihic, care a terorizat-o pe Mirela Vaida.

„Contopeşte pedepsele aplicate intimatei prin sentinţele penale nr. 253/20.04.2022 şi nr. 82/14.02.2022 şi stabileşte pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă un spor de 1/3 din celelalte pedepse cu închisoarea stabilite, respectiv un spor de 6 luni şi 10 de zile, în final în sarcina intimatei stabilindu-se pedeapsa principală rezultantă de 1 (un) an şi 10 (zece) zile închisoare. Amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an şi 10 zile închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani. (…) Atrage atenţia intimatei Grigoraș Antoanela-Jaqueline asupra dispoziţiilor art. 88 din Codul penal privind revocarea amânării aplicării pedepsei cu consecinţa aplicării pedepsei şi executării pedepsei închisorii în regim de detenţie, în cazul nerespectării, cu rea-credinţă, a măsurilor de supraveghere sau a obligaţiilor impuse de instanţă sau stabilite de lege, în cazul în care nu se îndeplinesc integral obligaţiile civile stabilite de instanţă până la expirarea termenului de supraveghere, precum şi în cazul în care inculpatul mai săvârşeşte o infracţiune pe parcursul termenului de supraveghere. Menţine dispoziţia sentinţei penale nr. 82/14.02.2022 privind luarea faţă de inculpată, a măsurii de siguranță a obligării la tratament medical până la însănătoșire, precum şi celelalte dispoziţii ale sentinţelor menţionate care nu contravin prezentei. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 18.07.2022”, este decizia instanței, relatează SpyNews. 

 

Cum se apără Antoanela-Jaqueline Grigoraș

Când era închisă la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni, Grajduri din județul Iași, în urmă cu un an, Antoanela Grigoraș explica faptul că dacă va găsi un tutore va putea ieși în libertate:

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antoanela Grigoraș pentru SpyNews, din spatele gratiilor, în timp ce o angajată a spitalului de psihiatrie asista la conversație, relatează redactia.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel