Randi, totul despre succesul pe plan muzical: „Am fost primit ca un star internațional” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Randi, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Randi, Interviurile Spectacola și DC News

Randi, unul dintre cei mai apreciați artiști români, a vorbit la Interviurile Spectacola și DC News, despre succes imens pe care l-a avut pe plan internațional. 

Randi este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul românesc. Discret din fire, artistul s-a bucurat ani la rând de un succes imens pe plan internațional. 


A cunoscut succesul muzical în anul 2005, ca membru al trupei „Morandi”, alături de Marius Moga. Cei doi au cucerit sute de scene în afara României. Țări ca Rusia și Kazakhstan îl primesc pe artistul român cu brațele deschise, iar muzica sa răsună în radiourile străinilor. 


„Noi ne-am pornit în drumul ăsta spre internațional în 2008, cu Morandi și am tot cântat. Lumea nu cred că știe tot ce s-a întâmplat pentru că n-am știut să ne promovăm cu adevărat. Dar noi din 2008 până în 2012 am avut sute de concerte internaționale”, Randi a fost invitat în emisiunea Interviurile Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță. 


Randi spune că a ales scenele internaționale, deoarece acolo simțea că este mai respectat decât în propria țară. Artiștii români erau tratați precum starurile internaționale. 


„Am fost primit ca un star internațional. Așa am fost primit cam oriunde am fost în afara României. Tocmai de asta ne-am și concentrat pe internațional, pentru că beneficiam de altfel de condiții, astfel de respect, altă satisfacție atunci când se termina evenimentul. Condițiile sunt foarte bune cand mergem să cântăm (n.red în afara României)”, a adăugat artistul. 


În 2014 Randi s-a lansat solo, cu piesa „Prietena ta”, care a devenit rapid numărul 1 în majoritatea topurilor muzicale. Au urmat piese de succes precum “Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”, cumulând un total de peste 400 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesele sale.


Randi a câștigat numeroase premii și pe parcursul carierei solo, precum Viral Music Video by IceeFest & Cat Music („Prietena ta”), Best YouTube @MediaMusic Awards (Ochii ăia verzi) sau Premiul pentru excelență în muzică, la Romanian Fashion Awards 2017.

 

Citește și: Ada Hausvater, despre redeschiderea teatrelor. Cum este reîntâlnirea cu publicul / EXCLUSIV

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel