Cum se menține Mihai Trăistariu în formă, la 47 de ani: „Am fost mereu atent la mâncare”. De ce a devenit vegan / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor

Mihai Trăistariu ne-a dezvăluit care este dieta pe care înceacă să o urmeze constant.

La început de an, Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală, cu privire la alimentația sa. Artistul este pregătit să devină vegan, schimbându-și deja de câteva zile stilul de viață. Nu e prima încercare de acest gen, ne povestește el, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde a fost invitat. Mai mult, Kamara, coleg de breaslă, i-a scris deja în privat pentru că îi poate oferi mai multe sfaturi importante pe această temă, întrucât el face asta deja de câțiva ani. 

„Acum am mâncat o supă de dovleac și niște ghimbir cu un fel de fresh. Nu e așa de greu, ai fasole, de toate, legume și fructe, nu e greu, trebuie să suplinești vitamina B12, care era în carne și D. Proteine ai în plante. Eu am mai fost vegetarian și mâncam iaurt, lapte și ou, acum vreau să le scot și pe astea, să văd cum e. Am văzut studii, ieri când am scris pe Facebook mi-a scris Kamara că îmi dă sfaturi, că e de 5 ani, mai sunt vedete. E un pic mai sănătos, unii spun, alții mă ceartă, mi-a scris un nutriționist că greșesc.”, a declarat Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Florentina Opriș, trucuri pentru creșterea imunității. Ritualul pe care-l respectă în fiecare dimineață: „Ajută organismul să se detoxifice”

Motivul pentru care vrea să fie vegan

Singurul motiv pentru care Mihai Trăistariu a luat această decizie radicală este datorită faptului că-și dorește să protejeze animalele. Acesta se arată a fi un mare iubitor de animale, motiv pentru care nu concepe gândul că ființele acestea blânde sunt sacrificate pentru a fi puse, ulterior, în farfurie.

„Mie mi-e milă de animale, am o asociație cu câini, pisici, nu vreau să știu că a murit acea găină, vaca, dar de ce să le omorâm? Am văzut niște filmulețe și mă enervează, eu mai mult pentru animale mă sacrific. Vreau să trăiesc și mai mult, dar nu vreau să moară animalele.”, ne-a mai spus acesta.

Citește și: Care sunt alimentele preferate ale Ozanei Barabancea. Artista nu poate renunța la ele: „Îmi plac foarte mult” / VIDEO

Cum se menține în formă

Cât despre restul trucurilor care-l ajută să se mențină în formă, artistul ne spune că apelează regulat și la sport, atunci când nu este în full sezon și când viața profesională îi permite acest lucru.

„Am făcut și sală. Am făcut cu antrenor la început, am învățat și apoi am făcut singur. Merg primăvara 3 luni și iarna 3 luni, vara vin mereu dimineața turiștii, seara am concerte. Vreau să-mi fac simțită prezența, astfel încât să se întoarcă. Vara am concerte câte 5-6 pe seară, în weekenduri plec la nunți, la zilele orașului sau ce mai am. Când fac sală mă controlez la calorii, să nu exagerez. Am fost mereu atent la mâncare, vegan o să fiu cât pot, dacă pot toată viața, e genial, dar eu cred că e bine, asta e părerea mea. Știu persoane care sunt de 30 de ani și au analizele bune.”, ne mai spune Mihai Trăistariu.

VEZI și: Aurelian Temișan și Monica Davidescu și-ar mai fi dorit încă un copil: „Dumnezeu ne-a dat unul și bun” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel