Scandal uriaș la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie: „Am fost sigur că îi dă una, să îi rupă dinții”

Data actualizării: | Data publicării:
Sătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video VOYO
Descriere foto: Sătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video VOYO

Spiritele s-au încins extrem de mult la Survivor All Stars, în ediția de pe 15 februarie.

Survivor pune la încercare la maximum răbdarea și nervii concurenților, care, din cauza condițiilor grele de trai, dar și din cauza lipsei mâncării, izbucnesc adesea și creează fel de fel de conflicte. De data aceasta, în cursul ediției de pe 14 februarie, difuzată pe Voyo, cu o zi înainte de a se difuza pe Pro TV, care s-a terminat cu o victorie pentru Faimoșii ce au plecat în tabără cu ingredientele necesare pentru o porție de paste cu vită, un războinic le-a adresat acestora o replică ironică, moment în care a izbucnit un adevărat scandal între cele două tabere adverse. 

Andrei Ciobanu: E totul bine, gata, o să mâncați.

Cătălin Moroșanu: Băi, taci, care-i treaba ta?

Andrei Ciobanu: În momentul în care le spui ceva Faimoșilor, ei decid să se enerveze și o fac foarte agresiv, nu cred că este corect, ne tratează așa cu un aer de superioritate.

Iancu Sterp: Nu mai înjurați așa

Cătălin Moroșanu: Te-am înjurat eu pe tine?

Iancu Sterp: Un pic de respect.

VEZI și: Jador, accidentat grav la Survivor All Stars. Artistul a urlat de durere: „Era vânăt, îmi vine să plâng”

Ce spune Cătălin Zmărăndescu despre conflict

Spiritele s-au încins extrem de mult între concurenți, iar Cătălin Zmărăndescu a sărit în apărarea coechipierului său, despre care spune că ar fi trebuit să-i ofere o lecție binemeritată lui Iancu Sterp.

„N-aș vrea să-l judec foarte aspru sau chiar deloc, dar e destul de obraznic și de lipsit de bun simț. În momentul în care tu nu ai nicio treabă cu ce se vorbește vii și înjuri toată echipa Faimoșilor. Am fost sigur că Moroșanu îi dă una, ca să îi rupă dinții, doar că făcând asta, ar fi plecat acasă.

Problema cu Iancu e că e și el un copil răsfățat, care a avut două meciuri printr-o gală și are impresia că e buricul pământului. Problema e că tu ce cerți cu unu care a făcut de mic asta și e și mare campion, despre asta vorbim. Dacă te mănâncă pielea și vrei bătaie.. mi-aș dori să-l bată Moroșanu nu în 30 de secunde, că atât durează ca să-l bată, mi-aș dori să-l bată trei reprize bine ca să simtă ce înseamnă bătaia”, a completat și Cătălin Zmărăndescu.

VEZI și: Roxana Nemeș, făcută cu ou și cu oțet de Cristi Mitrea: „Tu nu ai nicio abilitate, păr blond și ochi frumoși, atât”. Replicile dure nu s-au încheiat aici

Războinicii nu sunt intimidați

Pe de altă parte, Iancu Sterp nu se arată a fi deloc intimidat, ba chiar i-a lansat direct și o provocare lui Moroșanu, pe care de-acum încolo nu-l va mai lăsa să arunce replici acide către echipa sa.

„Cei doi luptători de performanță folosesc chestia asta drept intimidare”, a spus Andrei Ciobanu.

„O folosesc cu cine merge intimidare asta ieftină. Colegii mei poate se tem de ei și îi consideră luptători, cu mine nu o să le meargă treburile astea. Am tolerat de câteva ori, dar de azi înainte o să aibă de-a face cu mine”, a completat și Iancu Sterp.

Citește și: Problemele de sănătate care au eliminat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor All Stars. Acum s-a aflat: „Abia am așteptat să spun treaba asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel