Denis Hanganu, dezvăluiri despre noul sezon „Clanul”. Câte zile se filmează pentru filmul de pe Pro TV / Oracolul Vedetelor

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Denis Hanganu este invitatul Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Denis Hanganu, unul dintre actorii cei mai populari ai momentului actual, este invitatul săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News. Aflat în pline filmări pentru al patrulea, dar și ultimul sezon „Clanul”, de pe Pro TV, acolo unde joacă și unul dintre rolurile principale, pe Tudor, acesta a venit în platul nostru pentru a dezvălui informațiile din culisele unuia dintre cele mai apreciate și iubite seriale românești.

Vom afla cum i-a schimbat viața acest proiect lui Denis Hanganu, care este atmosfera generală de pe platourile de filmare, acum, că serialul de succes ajunge la final, însă invitatul nostru ne va purta și în culisele filmului, dezvăluindu-ne cum arată, mai exact, o zi de filmare. 

De asemenea, veți fi impresionați să aflați și câte zile consecutive se filmează pentru serialul de succes de pe Pro TV, astfel încât rezultatul final să fie unul impecabil, demn de urmărit cu sufletul la gură. 

Pentru cine nu știe, când nu este pe platourile de filmare ale celebrei producții, Denis Hanganu se află pe scena teatrului, acesta reușind cu brio să mențină echilibrul între cele două activități. Vom afla, astfel, și cum arată viața unui actor și cât zile sau ore are la dispoziție pentru a învăța scenariul pentru film, respectiv pentru piesele de teatru.

În final, Denis Hanganu ne-a vorbit și despre unul dintre cele mai fericite evenimente din viața sa, nunta, acesta ajungând în fața altarului alături de partenera sa de viață la finalul anului trecut.

Cu toate aceste subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm vineri, 16 februarie 2024, la Oracolul Vedetelor.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 16 februarie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola         



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel