Cum se menține Iulia Pârlea în formă de Paște: „Asta e singura regulă”. Cea mai prețioasă amintire din această perioadă care o leagă de mama sa

Data publicării:
EXCLUSIV

Iulia Pârlea s-a transpus în anii copilăriei, când petrecea Paștele alături de mama sa, perioadă de care vedetei de la Pro TV îi este foarte dor.

Iulia Pârlea, simpatica prezentatoare de la Pro TV, are masa plină de Paște cu tot felul de preparate tradiționale specifice, asemenea tuturor românilor. Cu toate acestea, silueta perfectă a acesteia ne-a făcut curioși cu privire la trucurile pe care vedeta le pune în practică pentru a nu acumula kilograme în plus nici în această perioadă. Așadar, chiar dacă recunoaște faptul că gena a fost norocoasă cu ea, Iulia spune că mai are încă un as în mânecă. 

„Încerc să păstrez un echilibru, atât, e singura regulă. Încă de copil țin post în Săptămâna Mare și oricum nu pot mânca foarte mult imediat după, dar dacă se întâmplă asta, în zilele care urmează mă axez mai mult pe legume și fructe. Nu cred că m-am gândit vreodată serios la silueta mea, am fost norocoasă, am genă bună, dar nici nu mi-am forțat norocul, nu am exagerat cu mâncarea zile întregi.”, a declarat Iulia Pârlea în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu, Paște departe de casă: „Tradițiile sunt vechi. Crezi că mai e ca pe vremea mea?” Unde petrece bruneta / video

Cele mai frumoase amintiri din copilărie, din perioada Paștelui

Când vine vorba de cele mai frumoase amintiri din perioada copilăriei ce o leagă direct de această perioadă din an, Iulia Pârlea s-a dus direct cu gândul la mama sa, pe care însă a pierdut-o în urmă cu ceva timp. Astfel, din acea zi, farmecul sărbătorilor, în general, s-a risipit, ne spune ea.

„Toate sărbătorile arătau altfel în copilărie pentru că era mama. Ea era nucleul, în jurul ei ne strângeam. Cu ea găteam, cu ea râdeam mult, aveam tabieturile noastre. Acum încerc să păstrez tradițiile, să fac ce am văzut și am învățat de la ea și de la bunica, dar nimic nu mai e la fel. Plus că eu nu mai sunt copil, chiar dacă uneori mă comport ca unul(n.r. zâmbește). La maturitate ne luăm cu viața, cum se spune. Oricum, fiecare vârstă vine cu ceva nou și bine ar fi să ne bucurăm de fiecare moment.”, ne mai spune îndrăgita prezentatoare. 

Citește și: Preparatul atipic pe care AMME îl mănâncă de Paște: „Îmi place indiferent de zi”. Tradiția pe care o respectă în fiecare an

Cum a surprins-o mama, în ziua de Paște

Și, pentru că mama sa ar fi făcut ori pentru a o vedea fericită, Iulia Pârlea ne dezvăluie cum a surprins-o cea care i-a dat viață, pe când avea doar 11 ani. 
 
„Cred că aveam vreo 11 ani și erau în vogă cămășile alea cu carouri. Se găseau foarte greu pe vremea aia și îmi pierdusem orice speranță că voi purta una în ziua de Paște. Mama, pentru că nu a găsit să-mi cumpere, a căutat un material asemănător, a mers la croitorie si mi-a făcut una. Foarte fericită am fost, FOARTE! Am purtat-o în toate cele 3 zile de Paște.(n.r. zâmbește)”, ne-a mai declarat aceasta.

Citește și: Ernest, tradiție pentru Prima zi de Paște: „Acesta e primul lucru pe care-l fac dimineața”. Preparatele care nu-i lipsesc de pe masa de sărbătoare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel