Andreea Tonciu, Paște departe de casă: „Tradițiile sunt vechi. Crezi că mai e ca pe vremea mea?” Unde petrece bruneta / video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tonciu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tonciu, Instagram

Anrdeea Tocniu ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv unde a plecat anul acesta cu familia de Paște.

Andreea Tonciu a lăsat deoparte tradițiile și obiceiurile specifice pentru Sărbătorile Pascale și a preferat să se bucure de câteva zile pline de soare în Dubai. Bruneta ne spune că nici Crăciunul nu l-a sărbătorit în țară, iar dacă în trecut aceste sărbători erau extrem de semnificative, acum „nu mai e ca pe vremuri”, este bruneta de aceasta. 

„De Paște sunt în Dubai, după plec în Dominicană, pentru finala Survivor. Nu suntem cu tradiții de Paște, și de Crăciun am fost plecată. Crezi că mai e ca pe vremea mea? Nici nu mai avem anotimpurile la fel. Nu mai avem iarnă, nu mai avem nimic, tradițiile sunt vechi. Cine mai...? Eu nu am treabă (n.r. cu preparatele specifice de Paște)”, a declarat Andreea Tonciu în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / video

Cum arată meniul ideal pentru vedetă

Chiar dacă anul acesta de Paște Andreea Tonciu nu se delectează cu bunătățile tradiționale românești, recent, aceasta ne spunea să adoră mâncarea românească. Chiar dacă merge adesea prin fel de fel de locuri luxoase, în care degustă diferite preparate rafinate, bruneta spune că preferata sa rămâne în continuare ciorba românească, pe care obișnuiește să o consume și zilnic.

„Ciorba, iubesc ciorba, îmi place să gătesc orice, dar eu dacă nu mănânc ciorbă zilnic, organismul meu cere, pentru că eu nu beau foarte multă apă. Dacă îmi dai 2-3 porții de ciorbă le mănânc, de oricare ar fi, ciorba de perișoare îmi place cel mai mult.

Eu merg pe bucătăria românească, nu-mi plac mâncărurile de fițe, recunosc că mă duc la restaurante scumpe, dar nu-mi place ceea ce mănânc, mănânc doar așa  o vită, nu foie gras, nu, eu sunt pe de astea românești. Sarmalele îmi plac, salata de boeuf, salata orientală, carnea prăjită de aia de porc, cu mămăligă, ceapă roșie, doamne ce poftă am.”, a declarat Andreea Tonciu, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: Soțul Andreei Tonciu nu e de acord ca bruneta să asculte manele de față cu fetița: „Eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea” / video

Dezavantajele pe care i le-a adus sinceritatea

Faptul că este una dintre cele mai sincere persoane publice și spune mereu lucrurilor pe nume, indiferent de valul de hate pe care unele declarații le-ar putea stârni, i-a adus adesea și dezavantaje brunetei, după cum ne povestește chiar ea. 

„Toată lumea știe cum sunt și să știi că unii apreciază felul meu de a fi, alții nu. De exemplu mai am prietene cărora le spun: nu-mi place cum te-ai machiat sau cum ești îmbrăcată, mi-o iau în nume de rău, nu apreciază sinceritatea mea. Dar dacă le spun vai ce frumoasă ești sau ce frumos te-ai îmbrăcat și mințeam, simțeam că nu e ok, aici intervine lumea perversă în care eu nu știu să fiu. Alte persoane apreciază această sinceritate.”, ne-a mai declarat Andreea Tonciu.

Citește și: Andreea Tonciu, moment penibil la cumpărături: „M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe cardul soțului” / video

Urmărește interviul integral cu Andreea Tonciu: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel