Cum se menține în formă soția lui George Buhnici. Așa se ține departe de „vergeturi și celulită”

Data publicării:
Sursa foto: Lorena Buhnici, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lorena Buhnici, Instagram

Lorena Buhnici le-a dezvăluit tuturor în mediul online cum reușește să se mențină în formă.

Lorena Buhnici se menține într-o formă de zile mari, la 41 de ani. Vloggerița este adesea complimentată și de soțul ei, care spune recent că aceasta are „corpul unei minore”, greu de egalat. Pentru a-și inspira toată comunitatea și pentru a le da și fetelor care o urmăresc cel mai bun exemplu, soția lui George Buhnici s-a filmat în mediul online în timp ce făcea sport. Aceasta este extrem de atentă cu felul în  care arată, astfel încât duce o viață foarte echilibrată, axată, în primul rând, pe sport. Se pare că fanii vloggeriței au reacționat foarte bine la postarea șatenei, mulțumindu-i de doza de inspirație pe care le-o oferă regulat.

„Mă bucur enorm de mesajele voastre din stories unde ați venit cu ideea să salvez cumva exercițiile pe care le fac, pentru a le putea vedea și mai târziu. De astăzi le voi posta în feed, astfel încât să ajungeți la ele mai ușor.  CARDIO, poate fi făcut și acasă antrenamentul, fără greutăți. 15 repetări X 3 serii fiecare exercițiu Have fun!”, a scris Lorena Buhnici pe Instagram, acolo unde a postat și un videoclip cu ea, în mijlocul unui antrenament sportiv. 

Se repetă cazul Buhnici. Bianca Drăgușanu, luată în vizor de CNCD după declarațiile despre femeile scunde. Ce riscă vedeta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lorena Buhnici (@lorena.buhnici)

 

George Buhnici a fost implicat recent într-un scandal foarte mare

În urmă cu câteva luni, George Buhnici, dar și soția sa, au fost implicați într-un scandal foarte mare, din cauza declarațiilor publice făcute de fostul prezentator. Concret, acestea spunea atunci faptul că fetele plinuțe sau cele care au vergeturi și celulită nu ar trebui să-și facă apariția așa pe plajă. Bărbatul le recomanda atunci fetelor să meargă la sală și să slăbească. În același timp, George Buhnici o dădea exemplu și pe partenera sa de viață, care arată exemplar.

"Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a declarat Buhnici la Antena Stars.

Acesta a mers mai departe şi a spus că soţia sa arată ca o minoră. 

„Eu am norocul că am o soție care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele, jur. Uită-te la ea! Câți ani îi dai?”, a spus George Buhnici.

Ulterior, vloggerul a revenit cu un clip pe YouTube în care își cere scuze pentru declarațiile făcute. În urma afirmațiilor descriminatoare la adresa femeilor, vloggerul  a fost audiat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, care a decis să-l amendeze pe George Buhnici cu 20.000 lei pentru declarațiile controversate pe care acesta le-a făcut în timp ce se afla la un festival de muzică. 

Poate te interesează și: Cătălin Botezatu:„Nu am nicio operație estetică. Și dinții sunt ai mei”. Mesajul designerului pentru cei care-l critică



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel