Cum se menține în formă Michelle Pfeiffer, la 63 de ani: „Este ceea ce nimeni nu vrea cu adevărat să audă”

Data actualizării: | Data publicării:

Michelle Pfeiffer a dezvăluit secretul siluetei sale perfecte. Actrița în vârstă de 63 de ani recunoaște că face mari sacrificii pentru a arăta așa. 

Care este secretul pentru a arăta ca Michelle Pfeiffer la 63 de ani?

 „Este ceea ce nimeni nu vrea cu adevărat să audă”, a declarat recent Pfeiffer pentru ITV. „Trebuie să mănânci corect, trebuie să faci mișcare, trebuie să dormi.” 

Un studiu a constatat, de asemenea, că somnul insuficient îi determină pe oameni să mănânce porții mai mari de alimente.

Un adult ar trebui să doarmă în jur de șase până la nouă ore în fiecare noapte, potrivit NHS.

Michelle a adăugat: „Căutăm întotdeauna acea pilulă magică și ea nu există.

Când nu sunt în fața camerelor de filmat, mănânc puțin vin și arăt așa.”

În 2019, actrița a declarat pentru Sunday Times că își combină rutina pentru a evita plictiseala, astfel că alternează antrenamentele între yoga, Pilates, alergare, mers pe jos și ciclism. 

În pandemie, actrița a postat pe Instagram un videoclip cu ea dansând pe o bandă de alergat de acasă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial)


Evitarea capcanei plictiselii este o mișcare inteligentă, știința sugerând că dacă vă bucurați de antrenament, sunt mai multe șanse să rămâneți motivați. În timp ce mergeți (pe bandă de alergat sau în aer liber) puteți reduce grăsimea abdominală, puteți întări sistemul imunitar și, dacă țineți ritmul, reduceți riscul de boli de inimă - o cauză principală de deces la femei, în special la femeile în vârstă .

Începeți să vă exersați mișcările de dans pe una dintre cele mai bune benzi de alergat și găsiți cei mai buni pantofi pentru mersul pe jos pentru a rămâne în forma, la fel ca Michelle Pfeiffer.

A fost vegană pentru mai mulți ani


Actrița din Scarface a fost vegană timp de mulți ani și a dezvăluit motivul pentru care a optat pentru o dietă pe bază de plante.

„Îmi place dieta vegană pentru că iubesc carbohidrații”, a spus ea pentru Urbanette. „A mânca acest tip de alimente este mult mai sănătos și eviți o mulțime de toxine care îți pot îmbătrâni pielea și corpul. Am observat o diferență pe pielea mea la puțin timp după ce am devenit vegan”.

Dar Michelle a dezvăluit recent că și-a schimbat „faza vegană” pentru o dietă „paleo”.

Dieta paleo a lui Michelle conține carne slabă, fructe, pește, legume, nuci și semințe. Se spune că dieta paleo reprezintă mâncarea consumată în epoca paleolitică și este adesea menționată ca dieta Caveman.

Michelle Pfeiffer a câştigat un Glob de Aur şi a primit una dintre cele trei nominalizări la Oscar ale sale pentru rolul jucat în "The Fabulous Baker Boys". A fost nominalizată de alte două ori la premiile Academiei de film americane graţie interpretărilor din filmele "Dangerous Liaisons" şi "Love Field". A primit o nominalizare la Primetime Emmy pentru rolul din lungmetrajul de televiziune "The Wizard of Lies", produs de HBO. Vedeta americană este cunoscută pentru rolurile jucate într-o serie de producţii cinematografice celebre, precum "Scarface", "The Age of Innocence", "Batman Returns", "White Oleander" şi "Hairspray".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel