Melanie Griffith, trup de adolescentă, la 63 de ani. Antrenamentele pe care le face de 3 ori pe săptămână

Data actualizării: | Data publicării:

Melanie Griffith face senzație în sala de sport. Actrița în vârstă de 63 de ani a dezvăluit cum arată antrenamentele pe care le face alături de instructorul personal al vedetelor, Gunnar Peterson.

În videoclipul postat pe rețelele de socializare, actrița dezvăluie care sunt mișcările care îi mențin trupul în formă maximă. 

 

„Lucrez cu @gunnarfitness de 3 ori pe săptămână, uneori mai mult dacă nu mă obosesc prea tare. Sunt hotărâtă să rămân în formă la 63 de ani. De asemenea, Gunnar este unul dintre cei mai amuzanți, amabili și mai interesanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Râdem, mă motivează tare.Sun o femeie fericită și recunoscătoare! ", a spus vedeta pe rețelele de socializare, 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)

 

Melanie se antrenează alături de Gunnar de mulți ani. În 2019, actrița le dezvăluia fanilor câteva mișcări pentru o siluetă demnă de covorul roșu. 

 

"Lucrez cu Gunnar de 7 ani. ÎL ADOR pe ACEST BĂRBAT !! El mă ajută să-mi păstrez corpul de 50 + 11 ani tonifiat. De asemenea, este un fel de terapeut pentru mine ... . @ ", a scris ea pe Instagram. 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel