Cum se menține în formă INNA. Artista are un meniu special

Data publicării:

Inna a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă. Artista are un meniu special și un ritual de la care nu se abate.

Inna a cunoscut succesul muzical atât în România, cât și în străinătate. Lookul artistei s-a tot schimbat de-a lungul vremurilor, aceasta adoptând mai degraba un stil natural, fără prea multe artificii.

Vedeta apare deseori complet nemachiată pe rețelele de socializare, iar fanii sunt uimiți de cât de bine arată complet naturală. Ca să nu mai vorbim de momentele în care artista își dezvăluie trupul perfect sculptat: Talie de viespe, pătrățele pe abdomen, picioare tonifiate. Cam acesta ar fi visul oricărei femei. Vedeta dezvăluie că are foarte mare grijă atât de fizicul ei, cât și de psihic. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit)”, a povestit Inna pentru Unica.

 

 

Inna face echipă cu Mihaela Rădulescu la Masked Singer România

 

4 detectivi vor încerca și în acest an să descopere cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: cine sunt vedetele ascunse în show-ul Masked Singer România? Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor analiza în detaliu fiecare prestație a măștilor, fiecare indiciu, dar și fiecare element din costum, pentru a afla cine este cel/cea care se ascunde în mască. 

 

Dacă anul trecut a reușit să descopere multe dintre vedetele ascunse sub mască și a fost încoronată ”Regina detectiv”, auzul ei dându-le mari bătăi de cap personajelor, anul acesta INNA și-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund în măști și să deconspire cât mai multe celebrități:

”Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!”, a spus INNA.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel