Cum se menține în formă Andreea Mantea. Metoda inedită care a ajutat-o să slăbească: „Este o stare de rugăciune”

Data actualizării: | Data publicării:

Deși este recunoscută drept una dintre cele mai provocatoare vedete din România, Andreea Mantea, s-a confruntat de-a lungul anilor cu fluctuații de greutate. 

După ce a încercat numeroase diete, celebra prezentatoare TV le-a dezvăluit urmăritorilor în cadrul podcastului online realizat de Ilinca Vandici, metoda miraculoasă care a ajutat-o să slăbească și anume Theta Healing.

’’Consider că asta mi se potrivește cel mai bine, asta a dat roade la mine și asta fac. Dacă spun că am slăbit prin Theta Healing, pentru că asta mi-am dorit, nu o să mă creadă nimeni. Dar real, asta s-a întâmplat. Înainte doar beam apă și mâncam salată și îmi imaginam că sunt chipsuri să pot să slăbesc, să scot câteva kilograme și mă îngrășam, rețineam apă, se umfla organismul, crăpa pielea pe mine. Până când nu am fost bine cu mine, a declarat Andreea Mantea, în cadrul podcastului #TeAscult cu Ilinca Vandici. 

Ce este Theta Healing

 ‘’Theta Healing este o stare de rugăciune’’, explică Andreea Mantea. 


Theta Healing reprezintă o metodă de renume la nivel mondial utilizată din ce în ce mai des. Conform specialiștilor, aceasta este o tehnică de meditație și filosofie spirituală ce contribuie la vindecarea atât a sufletului, cât și a corpului de traumele cu care persoanele se confuntă, informează ThetaHealing.com. De asemenea, este o tehnică care ajută oamenii să aibă un stil de viață în care armonia și gânduri pozitivele să fie caracteristicile principale, notează sursa citată.


Care sunt probleme de sănătate cu care se confuntă Andreea Mantea


Vedeta se confruntă în momentul de față cu o serie de probleme de sănătate din cauza unor alergii. 


„Acum lucrez la asta, sunt alergică la pește și fructe de mare, dar nu am fost mereu, am devenit peste noapte și nu mai pot de supărare că îmi este poftă. Vreau și eu o saramură, un pește prăjit cu mămăligă și mujdei, niște midii', a precizat Andreea Mantea în cadrul podcastului.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel