Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu Victor Slav, la aproape 10 ani de la divorț: "Cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb"

Data publicării:
Sursa foto: Victor Slav și Bianca Drăgușanu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Victor Slav și Bianca Drăgușanu, instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce relație este între ea și Victor Slav, la 10 ani de la divorț.

Victor Slav a divorțat de Bianca Drăgușanu în 2014, cei doi având împreună o fetiță superbă, Sofia. Chiar dacă aceasta locuiește cu mama ei, prezentatorul TV are o relație la fel de specială cu ea, datorită faptului că cea mică vine des acasă la tatăl ei.

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu Victor Slav, la aproape 10 ani de la divorț

Deși au trecut 10 ani de la divorț, Bianca Drăgușanu a mărturisit că au rămas în relații bune de dragul fetiței lor. Totodată, blondina a precizat că nu își dorește ca fetița să sufere din cauza lor și să simtă lipsa unuia dintre părinți. 

„Suntem doi oameni maturi, am rămas în limitele unei prietenii să spun, normale, cu respect. Ne respectăm de dragul copilului, nu ştiu foarte multe cazuri la noi, din ce am văzut cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb, ceea ce e foarte dureros. Copilul are cel mai mult de suferit dintr-un divorț. Ne știm foarte bine, știm fiecare ce are de făcut, la noi nu s-a pus problema', a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Bianca Drăgușanu: „Eu nu cred că el ar alege vreodată o femeie proastă”

Bianca Drăgușanu a făcut și câteva declarații cu privirea la actuala iubită a fostului soț. Vedeta a mărturisit că fiica sa se înțelege foarte bine cu iubita lui Victor Slav. Totodată, blondina a precizat că are încredere în alegerile fostului soț. 

„Cu actuala lui se înțelege bine pentru că ar fi, nu știu, stupid să nu se înțelege bine. Eu nu cred că el ar alege vreodată o femeie proastă, numai o femeie proastă nu s-ar înțelege bine cu copilul bărbatului cu care stă în casă. Iar cu Gabi se înțelege foarte bine, sunt prieteni, vorbesc, au secrete, ieșim împreună la masă, avem activități împreună. Am fost la mare împreună, suntem ok', a mai spus Bianca pentru sursa citată.

De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav

Bianca Drăgușanu a recunoscut că ea a fost cea care a pus punct căsniciei cu Victor Slav, deși el i-a recunoscut că o iubește mult și a făcut sacrificii pentru a salva relației.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună„, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la „Xtra Night Show.

Citește și: Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase, la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”

Oana Lis, motivul pentru care a vrut să divorțeze de Viorel Lis. Ce a făcut-o să se răzgândească în ultimul moment: „S-au întâmplat multe! Asta e viața, mi-o asum”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel