Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase, la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”

Mădălina Crețan nu poate să treacă peste moartea soțului său. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase, la aproape un an de la decesul lui Nosfe. 

Nosfe s-a stins din viață în urmă cu aproape un an, la vârsta de doar 37 de ani. regretatul artist era unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie 2022, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. 

Mădălina Crețan, dezvăluiri dureroase, la aproape un an de la moartea lui Nosfe

Chiar dacă timpul trece, rana din sufletul Mădălinei Crețan pare că nu are vindecare. Soția lui Nosfe recunoaște că nu și-a revenit după moartea soțului ei, însă a învățat multe lucruri, dându-și voie să plângă, să se descarce și să accepte. 

„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc. Am evitat să îmi împovărez mintea și sufletul cu asemenea cuvinte tragedie, moarte, final, etc. Am ales să sărbătoresc viața pe care am avut-o împreună, plină numai de lucruri magice, în detrimentul tragediei. Am ales să nu port negru, să nu devin o victimă, ca energiile primite înapoi să nu fie de victimizare.

Am ales să fiu aici pentru oamenii care încă sunt aici și au nevoie de mine prezentă și bine. Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers/Dumnezeu. Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”,  a transmis Mădălina Crețan pe Instagram.

Ce s-a întâmplat cu două zile înainte ca Nosfe să-și dea ultima suflare

„Da, îmi amintesc foarte bine. Cu o zi înainte am fost acasă toată ziua, am făcut de mâncare, am făcut macaroanele cu brânză, am mâncat toți 3, eram eu cu el și cu Iris, el era foarte obosit, pentru că o seară

înainte avusese un alt concert sau fusese la studio toată noaptea, nu-mi mai amintesc exact, nu a reușit să se odihnească, dar a fost o zi de sâmbătă foarte normală pentru noi, n-a fost nimic diferit sau special. Pe la 6-7 cred, înainte să plecăm la concert, a fost să o ia pe mătușa lui, care s-a mutat recent de la Galați la Balotești, ca să stea cu Iris cât suntem noi plecați la concert, am mers la concert adică nu, mna...
singurul lucru care s-a întâmplat diferit sau ieșit din comun a fost că mașina cu care trebuia să plecăm, una dintre mașinile noastre, cu care eu mersesem în ziua aia avea pană și n-am înțeles de ce și de unde, eu m-am amărât cumva, nu știu dacă a fost neapărat o premoniție sau m-am supărat că ni se întâmplă încă un lucru negativ, pentru că am avut o serie de lucruri, întâmplări din astea neplăcute și el m-a certat și mi-a zis „Hai dă-o naiba de mașină, nu mai fii și tu așa, că nu toate lucrurile care ni se întâmplă sunt semne, e o pană,
n-are nimic” și atunci am zis da, bine, e o pană.”, a povestit Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, ”În oglindă”.

Cine s-a ocupat de înmormântarea lui Nosfe

„Nu m-am ocupat de înmormântare. S-a ocupat Luca, colegul lor de trupă, cu mama, cu unchiul lui Darius, cred că și tatăl lui. Nici măcar nu veneau la mine să-mi ceară părerea vizavi de ceva. Nici măcar telefoanele nu le-am avut.  A fost nevoie de calmante pentru mine în zilele alea, de vitamine. Nu mâncam, doar beam ceaiuri că mi se puneau în față (...)Îmi este foarte greu despre mine să spun că sunt puternică. Știu că sunt foarte ambițioasă și foarte luptătoare. În absolut orice.”, a povestit Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, „În oglindă”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 sep 2023, 12:28 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience