Cum se înțeleg Carmen Brumă și Mircea Badea, după 21 de ani de relație: Nu ne surprindem și nici nu încercăm

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Bruma și Mircea Badea
Descriere foto: Carmen Bruma și Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea trăiesc o frumoasă relație de iubire de 21 de ani. „Fotomodela” prezentatorului Tv a vorbit despre cum au reușit să își păstreze prietenia și conexiunea în toți acești ani. 

Amândoi sunt celebri și au reușit să facă performanță în domeniul lor. Mircea Badea este unul dintre cei mai apreciați realizatori TV din România, în timp ce partenera sa este un nume important în domeniul lifestyle, aceasta fiind o voce puternică în lumea fitness-ului dar și a nutriției. 

S-au cunoscut pe vremea când Carmen Brumă activa și ea în televiziune. Acum formează o familie frumoasă, au un copil isteț și își țin iubirea departe de ochii publicului. 

Carmen Brumă, apariție incendiară la 44 de ani. Vedeta s-a filmat complet naturală, fără filtre: "Șoc. Cum arată Brumă fără photoshop"/ VIDEO

Recent, Carmen Brumă a acordat un interviu pentru revista VIVA, în care a vorbit despre relația lor, dar și despre modul în care partenerul ei reușește să o inspire.


„Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului.

Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt importante”, a dezvăluit Carmen Brumă pentru VIVA. 

Cum poți scăpa de pofta de dulce. Secretul lui Carmen Brumă


Mai mult, vedeta spune că nu are o rețetă secretă a succesului în relație și că pentru ei, romantismul nu este ceva la ordinea zilei. Nu obișnuiesc să își facă surprize și se bazează mai mult pe lucrurile practice, încercând să fie o exhipă în tot ce realizează. 


 „Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e „poleială”, a mai spus vedeta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mircea badea (@mirceabadeareal)

 

Cum s-au cunoscut Mircea Badea si Carmen Bruma

 

Potrivit ele.ro, Mircea Badea si Carmen Bruma s-au cunoscut in 1998. Cel care le-a facut cunostinta a fost Mihai Mitoseru. In ’99, au devenit colegi de munca. Carmen era asistenta lui Mircea si a lui Oreste la emisiunea “Noaptea tarziu”. Relatia lor de dragoste a inceput in 2000, dar au recunoscut ca formeaza un cuplu abia dupa 8 ani, cand au fost surprinsi plimbandu-se de mana pe plaja.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel